Виганяємо мух з будинку: використайте цей простий засіб

Читать на русском
Автор
Дієво позбуваємось мух у будинку та квартирі
Дієво позбуваємось мух у будинку та квартирі. Фото Pixabay

Проблему набридливих комах розв'язати дуже просто

Надворі стає все тепліше, тож ми частіше відчиняємо вікна та провітрюємо дім. Водночас це спричиняє нову проблему — мухи починають залітати через вікно, сідати на продукти та набридати своїм дзижчанням. Їх можна відлякати простими засобами.

Необов'язково використовувати агресивні хімічні засоби проти мух, пише The Mirror. Щоб позбутися від голосних комах, можна взяти народні засоби, які є на кухні в кожного.

Йдеться про звичайний яблучний оцет і мийний засіб для посуду. Річ у тім, що мух приваблює запах цієї речовини й вони починають туди летіти. Вибратися самотужки з яблучного оцту їм буде непросто.

Просто налийте в миску трохи яблучного оцту та додайте туди кілька крапель мийного засобу. Покладіть цю оцтову пастку у місцях найбільшого скупчення мух — біля смітника, кухонних стільниць, на столі.

Приємний яблучний аромат швидко їх привабить, а мийний засіб не дасть звідти вибратися. Для того, щоб у них не було жодного шансу вилетіти з пастки, можна ще покрити її фольгою.

Раніше "Телеграф" розповідав, як позбутися слимаків на городі. Не варто їх просто вбивати, бо можуть приповзти на їх запах інші слимаки. Натомість цими шкідниками можуть поласувати кури, індики, качки, їжаки та землерийки.