Гороскоп на 12 травня: впевненим Тельцям буде щастя, а у Скорпіонів — нові можливості

Читать на русском
Автор
1425
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 12 травня 2024 року Новина оновлена 15 травня 2024, 13:22
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку — 12 травня 2024 року. Фото Freepik/ШІ

Гороскоп на сьогодні радить знакам Зодіаку не сприймати болісно критику

Прогноз на картах Таро на день ми вже робили, і "Телеграф" продовжує ділитися щоденним астропрогнозом для всіх представників зодіакального кола.

Ось ваш гороскоп на сьогодні, 12 травня, для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся про несподівані події, підготовлені зірками та планетами, а також ділимося порадами астрологів на неділю.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Енергія дня суперечлива. Серед приємних моментів – можливість отримати вигідні пропозиції, поради, визнання успіху, талантів чи заслуг від оточуючих. Однак одночасно зростають ризики розчарування та неможливості реалізації через внутрішні бар’єри.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Прагніть не приймати критики надто болісно. У ній завжди є частка правди. Впевненість і спокій завтра – ключові складові щастя. Увечері можливі розбіжності із другою половинкою. Для запобігання суперечкам варто проявити увагу до потреб інших.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Підходящий момент для далеких подорожей та відряджень. Удача посміхнеться всім, хто перебуває в дорозі. Також пощастить тим, хто вирішить зайнятися справами в офісі. Якщо робота зіпсує настрій, увечері можна сходити на прогулянку з друзями та відпочити.

Рак (22 червня — 22 липня)

Ви зіткнетеся з наслідками своїх недавніх рішень та вчинків. Не бійтеся розпочати нові справи як вдома, так і на роботі — успіх не забариться. Це сприятливий день для ділової та фізичної активності.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Нічні світила прихильні завтра, тому можна вирушити у далекі подорожі. Особливо щасливими будуть ті, хто проводить багато часу за кермом. Крім того, увечері, ймовірно, зустрінуться старі друзі, що додасть додаткового позитивного настрою.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Не варто цього дня планувати сміливі та ризиковані заходи. У разі складнощів довіртеся своїй інтуїції – нічні світила підтримають ваше шосте чуття. Пам’ятайте про закон тяжіння: чим сильніша ваша впевненість, тим яскравіше світить шлях.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Енергетика дня досить суперечлива, що може спричинити різноманітні емоційні реакції у людей. Щоб зберегти баланс і ясність думки, не варто впадати в крайнощі, а краще зберігати емоційну рівновагу.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Протягом цього дня відкриваються значні можливості для зміцнення дружніх та романтичних зв’язків, а також залучення підтримки оточуючих у розв'язанні особистих проблем. Розрядити напружену обстановку допоможуть побутові заходи, такі як очищення та звільнення простору від зайвих речей.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

День пройде успішно, але буде насичений метушнею. Важливо зберігати самовладання в будь-яких обставинах, навіть якщо це викликатиме труднощі. Ризики не рекомендуються, особливо якщо вони нерозумні. У такі дні можна серйозно зазнати невдачі.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

День буде наповнений активністю, але водночас у ньому будуть деякі невизначеності. Важливо дотримуватись суворого плану у справах та спілкуванні, щоб зустрічати зміну подій з користю. Єдина турбота – фінансова ситуація. Буде розумно приділити увагу зміцненню особистих фінансів.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Це продуктивний та сприятливий день для тих, хто прагне успіху у фінансовій сфері. Особливо удачливим він буде тим, хто зайнятий у галузі обслуговування та постійно взаємодіє з клієнтами, продає чи пропонує щось, та розв'язує проблеми.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Цього дня найкраще звернутись за підтримкою до своїх близьких друзів. Їхня підтримка допоможе вам подолати емоційні коливання та прийняти правильні рішення, які в результаті призведуть до фінансового добробуту.