Гороскоп Таро на листопад 2024: Козороги здійснять мрії, а з Близнюками буде Сила

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 27 жовтня 2024, 18:52

Місяць обіцяє бути цікавим

Останній місяць осені в 2024 році для деяких стане вельми апатичним і проблемним, проте багато інших навпаки в цей час зможуть розпочати нові справи, досягти успіхів та покращити своє життя на краще.

На це вказують карти Таро, які випали на листопад 2024 року для всіх знаків Зодіаку.

Овен — Ієрофант

Розум і проникливість дозволить вам успішно просуватися на шляху до своїх цілей у листопаді, проте не варто ігнорувати поради з боку та бути надмірно самовпевненими.

Телець — перевернутий Туз мечів

Зазвичай, це гарна карта, але в цьому випадку вона випала перевернутою. Це означає, що меч не переможний, а навпаки готується уразити вас — чекайте на конфлікти, неприємності та погані сюрпризи.

Близнюки — Сила

Назва карти говорить сама за себе, — нехай буде з вами сила! У листопаді вам все буде під силу, не бійтеся братися за складні справи.

Рак — Королева пентаклів

Ця королева практична та впевнена у собі, і дасть вам сили у листопаді для продуктивної роботи. Ви зможете досягти бажаного та покращити добробут своїх близьких.

Лев — Повішений

Для вас листопад не буде надто продуктивним чи цікавим. Ви можете відчувати себе відчужено і вибито з колії, але все на краще — це такий етап оновлення.

Діва — П’ятірка кубків

Ви можете бути засмучені через щось у житті, але при цьому ви самі відгороджуєтесь від усього доброго і позитивного, що є в житті.

Терези — перевернутий Самітник

У листопаді хтось або щось турбуватиме ваш спокій. Ви будете схильні сперечатися з усім світом і дарма ігнорувати чужу допомогу.

Скорпіон — Вісімка кубків

Друга назва цієї карти – Владика відмови від успіху. Можливо, найближчим часом вам доведеться залишити позаду щось хороше, проте не варто засмучуватися, адже це означає, що незабаром у ваше життя прийде щось краще.

Стрілець — Король кубків

Це надзвичайно гарна карта, яка передбачає кінець чорної смуги, домашній затишок, щирість і щедрість. Також є шанс, що скоро ви зустрінете когось особливого.

Козоріг — Зірка

Вам у листопаді легко буде реалізувати мрії та таланти, ви будете "в ресурсі" для звершень. Спробуйте позайматися медитаціями, йогою, малюванням, це допоможе вам налаштуватися на потрібний лад.

Водолій — Туз жезлів

Це карта зародження чогось, — почуттів, нової справи, ідеї, задуму, мети чи якоїсь події. Також найближчим часом Вам може супроводжувати успіх і можуть з’явитися якісь гроші. Нині чудовий час для прояву ініціативи.

Риби — перевернутий Паж кубків

У вас може з’явитися бажання "забутися", втекти від себе та проблем у світ ілюзій, телебачення, алкоголю або інших шкідливих звичок.