Тельці можуть зробити підлість, а Левам дуже пощастить: гороскоп Таро на 26 жовтня 2024

Читать на русском
Автор

Для багатьох знаків цей день буде складним

26 жовтня обіцяє бути насиченим подіями, але не всі вони підуть гладким шляхом. Перевернуті карти, які випали в розкладі Таро для багатьох знаків, говорять про застереження та несподівані труднощі. Це день, коли важливо залишатися усвідомленими та уважними до того, що відбувається всередині та навколо. Можливі сумніви, помилки чи спокуси, тому варто сповільнитись та обміркувати свої вчинки, уникаючи поспішних рішень.

"Телеграф" пропонує дізнатися, на що чекати саме Вам.

Овен — перевернутий Паж кубків

У звичайному положенні це досить позитивна карта, проте перевернута вона попереджає, що у Вас може з’явитися бажання втекти від себе та проблем у світ ілюзій чи втопити смуток у алкоголі. Довіряйте інтуїції та не дайте такому настрою похитнути Вашу впевненість у собі.

Телець — перевернутий Король пентаклей

У цьому положенні карта говорить, що Ви можете проявити безчестя, скупість або грубість, будете схильні до підлих вчинків та пожадливості. Не навантажуйте себе роботою цього дня, присвятіть час відпочинку та хобі.

Близнюки — перевернена Шістка жезлів

У цьому положенні картка попереджає про майбутні неприємності. Ви можете несподівано відійти на другий план у якійсь зі сфер життя — успіх, кар’єрне зростання, навіть Ваша любовна половинка може дістатися іншому.

Рак — Сімка кубків

Ця карта часто символізує плутанину, невизначеність та ілюзії. Ви можете опинитися в ситуації, коли перед вами буде багато можливостей, але не всі реальні чи корисні. Важливо розрізняти свої справжні бажання та цілі від фантазій та ілюзій. Будьте обережні зі спокусливими пропозиціями або тим, що здається надто хорошим, щоб бути правдою.

Лев — Король жезлів

Це дуже сприятлива карта, яка обіцяє, що удача посміхнеться Вам, якщо Ви докладете зусиль для отримання бажаного. Також карта може говорити про швидкий щасливий шлюб або отримання спадщини.

Діва — перевернені Закохані

У суботу Ваші емоції можуть стати сильнішими за розум, через що є загроза прийняття неправильних рішень. Також можуть дати знати про себе якісь хвороби.

Терези — перевернута П’ятірка мечів

Це Владика поразки, і вона попереджає, що Ваші плани можуть порушитись, звалитися раптова проблема чи нещастя. Краще відкладіть усі важливі справи.

Скорпіон — перевернутий Туз пентаклів

Це карта багатства, успіху у справах та матеріального щастя, однак у перевернутому положенні вона вказує ще й на те, що все це може бути втрачено. Краще утримайтеся поки що від справ, пов’язаних із грошима та бізнесом, — високий ризик їх втратити або витратити на зло.

Стрілець — перевернута Вісімка пентаклів

Можливо, Ви тривалий час працювали на певній ниві, але потім розчарувалися у справі та втратили бажання рухатися далі. Пропрацюйте внутрішні суперечності, інакше можете проґавити хороші можливості.

Козоріг — перевернутий Лицар жезлів

Вам доведеться зіткнутися з перешкодами чи невдачами у своїх справах. Також карта може попереджати про скасування або затримку подорожі. Цього дня ви можете бути схильні до авантюр, зайвих ризиків, підозрілості та поспіху. Будьте обережні, тому що необдумані рішення можуть мати малоприємні наслідки.

Водолій — перевернута Королева пентаклів

У цьому положенні карта попереджає, що у суботу можливі перешкоди чи затримки у справах. Слід бути обережнішими з фінансами. Також можлива неприємна розмова з людиною, яка вперто вимагатиме свого.

Риби — порожня карта

У колоді є дві карти, які з обох боків виглядають однаково, і вони мають відразу кілька трактувань. Можливо, події цього дня ще не визначено для Вас, або знання про них може чимось нашкодити Вам. Ще як варіант — Ви самі не хочете або не готові отримати цю інформацію.