Таропрогноз на 26 жовтня 2024 року: виберіть карту та дізнайтеся, що на вас чекає в суботу

Читать на русском
Автор

Карти радять зберігати спокій

Субота, 26 жовтня, обіцяє бути сповнена різноманітними емоціями та подіями. Для деяких настає найкращий час для зближення з близькими людьми, відкритого спілкування та прийняття їхньої підтримки. У той же час інші ризикують потрапити під чужий вплив або піддатися сумнівам та слабкостям. Також у цей день можливі раптові зміни чи конфлікти. Виявіть рішучість, зберігайте спокій і слухайте поради — це допоможе успішно подолати будь-які випробування та досягти задуманого.

Про це попереджають карти Таро, які випали у розкладі на 26-й день жовтня від "Телеграфа". Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

telegraf.com.ua

Тепер час дізнатися, яка це була карта:

Зліва направо — Двійка кубків, Диявол, Лицар мечів /telegraf.com.ua

Двійка кубків

Ще ця карта називається "Владика кохання", і вона означає, що у суботу Ви можете зблизитися з кимось, перевести відносини на новий рівень. Проведіть вихідний із близькими людьми, прислухайтеся до їхніх порад, і все складеться сприятливо для Вас.

Диявол

Це карта страхів та помилок, які відбуваються під їх впливом. Будьте пильні, є ризик потрапити під чиїсь поганий вплив або заплутатися, вдатися до пороків або поганих звичок

Лицар мечів

Ця карта попереджає про несподівані, раптові події та можливо про конфлікт. У той же час, якщо ви будете готові, діяти рішуче, холоднокровно, і не ігноруватимете поради оточуючих, Ви обов’язково просунетеся у своїх планах цього тижня.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку очікують на серйозні зміни в кар’єрі цієї осені.