З Днем військового капелана! Красиві привітання у листівках та картинках українською

Читать на русском
Автор
День військового капелана відзначають 25 жовтня
День військового капелана відзначають 25 жовтня. Фото УНІАН

Обов'язково привітайте близьких, друзів та знайомих

В Україні День військового капелана щорічно відзначається 25 жовтня. Це свято відносно нове — його було запроваджено у 2021 році. Військові капелани — це священнослужителі, які виконують важливу місію серед українських військових, надаючи духовну підтримку та моральне зміцнення воїнам.

Сучасні військові капелани активно беруть участь у бойових діях, зокрема на фронті війни на сході України, починаючи з 2014 року. Вони знаходяться поруч із солдатами у найважчі моменти, допомагають їм справлятися з психологічними травмами, страхом та сумнівами, надають духовну допомогу не лише воїнам, а й їхнім родинам.

Капелани служать у Збройних Силах України, Національній гвардії, Державній прикордонній службі та інших військових формуваннях. Їхня місія полягає в тому, щоб духовно та психологічно підтримувати військовослужбовців у складних умовах, коли вони знаходяться далеко від своїх родин і ризикують своїм життям на війні.

25 жовтня варто привітати всіх, хто несе службу як військові капелани, а також священнослужителів, які долучаються до підтримки військових у різних військових частинах. "Телеграф" підготував для вас красиві картинки та листівки, щоб ви могли надіслати їх знайомим військовим капеланам.

Листівки з Днем військового капелана 2024
Картинки з Днем військового капелана
Вітання з Днем військового капелана
Фото: dess.gov.ua
З Днем військового капедана 2024 листівки

Раніше "Телеграф" розповідав, скільки важливих подій у жовтні 2024. Ми підготували для вас календар свят на другий місяць осені.