Таропрогноз на 25 жовтня 2024 року: виберіть карту та дізнайтесь, що на вас чекає в п’ятницю

Читать на русском
Автор

Не ведіться на авантюри

П’ятниця може виявитися днем випробувань, коли необхідно виявити особливу обережність у своїх діях та рішеннях. Можливі складнощі, пов’язані з невпевненістю, перевантаженням та конфліктами з оточуючими. Карти Таро, які випали в розкладі на 25 жовтня, радять уникати сумнівних пропозицій та авантюр, а також пам’ятати про баланс між своїми амбіціями та повагою до інших, щоб уникнути непотрібних конфліктів та розчарувань.

Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

telegraf.com.ua

Тепер час дізнатися, яка це була карта:

Зліва направо — перевернутий Маг, перевернута Десятка жезлів, перевернутий Король жезлів /telegraf.com.ua

Перевернутий Маг

Карта попереджає, що у п’ятницю ваші дії чи рішення можуть бути не настільки ефективними, як хотілося б. У перевернутому положенні Маг символізує нестачу концентрації, невпевненість у власних силах або неправильне використання наявних ресурсів та здібностей. У цей день ви можете зіткнутися з непорядною людиною, або самі вирішите вчинити нечесно.

Карта радить бути обережним у своїх діях та не піддаватися на сумнівні пропозиції чи авантюри.

Перевернута Десятка жезлів

На карті намальовано хлопця, який згинається під вагою десяти жезлів. Головний зміст цієї карти — пригнічення, при цьому важко може бути як від тягаря проблем, так і від ціни успіху.

У перевернутому положенні загальний зміст зберігається, але ще й доповнюється. Якщо Вам випала ця карта, найближчим часом Ви можете стати жертвою чужої злої волі, розчаруватися чи захворіти. Також карта може говорити про те, що для досягнення поставленої мети Вам доведеться піти по головах і докласти максимум зусиль.

Перевернутий Король жезлів

Ви впевнено йдете до своєї мети, але при цьому не надто замислюєтеся про почуття оточуючих, що може обернутися для Вас конфліктами, невтішними відгуками та неприємними новинами. По можливості будьте добрішими.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку попрощаються з самотністю цієї осені. Вони мають високі шанси зустріти справжнє кохання.