Терезам дуже пощастить, а на Тельців чекає обман: гороскоп Таро на 24 жовтня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, на що чекати 24 жовтня
Гороскоп Таро, на що чекати 24 жовтня. Фото Згенеровано ШІ (Телеграф)

Карти радять бути уважними до своїх емоцій

Четвер обіцяє бути днем, насиченим як позитивними, так і складними моментами для різних знаків Зодіаку. Деякі можуть зіткнутися з внутрішніми суперечностями, почуттям провини чи невпевненості, інші отримають шанс зміцнити відносини чи досягти успіхів у роботі. Важливо бути уважними до своїх емоцій та оточення, уникати конфліктів та необдуманих рішень. Четвер стане перевіркою на стійкість та мудрість, де ключову роль відіграють ваша інтуїція, обережність та прагнення до внутрішньої гармонії.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі на 24 жовтня. "Телеграф" пропонує дізнатися, на що чекати саме Вам.

Овен — Дев’ятка мечів

Ви можете зіткнутися з напливом провини та відчаю, через що можуть виникнути розгубленість і навіть ненависть до себе. Що б не трапилося, не звинувачуйте себе надто сильно, і рано чи пізно всі негаразди закінчаться.

Тілець — перевернутий Король мечів

У цьому положенні карта попереджає про сварки, несправедливість та проблеми із законом. Можливо, Вас хтось обдурить. Будьте обережні з незнайомцями та тримайте плани при собі.

Близнюки — перевернута Зірка

Карта попереджає, що Ваші надії та мрії можуть піти прахом, може статися криза самооцінки та наскочити депресивний настрій. Заздалегідь приготуйте собі щось для підняття духу, виберіть хороший фільм, запишіться на йогу або купіть смачненького.

Рак — Паж жезлів

Ви можете бути на підйомі, чекайте на щось несподіване і приємне, — це може бути вигідна пропозиція, приємне знайомство з молодим представником вогненної стихії, або повноцінна авантюра.

Лев — Двійка кубків

Ще ця карта називається "Владика кохання", і вона означає, що у четвер Ви можете зблизитися з кимось, перевести відносини на новий рівень. Проведіть початок тижня з близькими людьми, прислухайтеся до їхніх порад, і все буде сприятливим для Вас.

Діва — перевернута Королева пентаклів

У цьому положенні картка попереджає, що у четвер можливі перешкоди чи затримки у справах. Слід бути обережнішими з фінансами. Також можлива неприємна розмова з людиною, яка вперто вимагатиме свого.

Терези — Імператор

Четвер може принести Вам багато можливостей для реалізації у всіх сферах життя. Не бійтеся відстоювати свою думку і йти до своєї мети — успіх буде на Вашому боці.

Скорпіон — перевернута П’ятірка мечів

Це Владика поразки, і вона попереджає, що Ваші плани можуть порушитись, звалитися раптова проблема чи нещастя. Краще відкладіть усі важливі справи.

Стрілець — перевернутий самітник

Ця карта вказує на те, що в четвер хтось або щось може турбувати Ваш спокій, Ви схилятиметеся сперечатися з усім світом і дарма ігнорувати чужу допомогу.

Козоріг — перевернутий Лицар кубків

У цьому положенні карта попереджає про небезпечні ілюзії та скасовані плани, труднощі в налагодженні контактів. Досягти бажаного у четвер буде складно, Ви можете бути емоційно нестабільні та схильні тікати від реальності.

Водолій — Трійка жезлів

Це дуже сприятлива карта, яка пророкує успіх у справах. Не лінуйтеся цього дня. Ваша робота, швидше за все, окупиться, і вдасться реалізувати все задумане.

Риби — перевернута Імператриця

У цьому положенні карта попереджає, що ви будете не в дусі, можете страждати від гніву, поганого настрою, ревнощів та жадібності. Особливих зрушень у справах поки що чекати не варто. Постарайтеся не посваритися з близькими.