Таропрогноз на 24 жовтня 2024 року: виберіть карту та дізнайтесь, що на вас чекає в четвер

Читать на русском
Автор

У четвер ймовірні проблеми з грошима

У четвер можливі перешкоди, пов’язані з грошима, особистими справами та соціальними взаємодіями. Через ризик фінансових втрат важливо утриматися від ризикованих рішень. Цього дня важливо покладатися на розум та інтуїцію, щоб упоратися із завданнями, які потребують ясного мислення. Також варто виявляти стриманість, щоб уникнути конфліктів та неприємних ситуацій.

Про це попереджають карти Таро, які випали у розкладі на 24 день жовтня від "Телеграфа". Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

telegraf.com.ua

Тепер час дізнатися, яка це була карта:

Зліва направо — перевернутий Туз пентаклі, Королева мечів, перевернута Трійка кубків /telegraf.com.ua

Перевернутий Туз пентаклів

Це карта багатства, успіху у справах та матеріального щастя, однак у перевернутому положенні вона вказує ще й на те, що все це може бути втрачено. Краще утримайтеся поки що від справ, пов’язаних із грошима та бізнесом, — високий ризик їх втратити або витратити на зло.

Королева мечів

Це королева сили та незалежності, вона керується розумом, а не серцем, а тому їй супроводжує успіх у справах та роботі. Покладіться на свою інтуїцію, вона підкаже Вам, як зробити краще.

Перевернута Трійка кубків

У четвер успіх може бути не на Вашому боці, якесь задумане підприємство може завершитися не так, як Ви б того хотіли. Вас можуть обговорювати за спиною або виявити якусь іншу підлість щодо Вас. Поки краще будьте помірними та уникайте надмірностей у будь-чому.

Раніше "Телеграф" розповідав про знаки Зодіаку, які не зможуть знайти собі пару 2025 року. Натомість вони будуть успішними в інших сферах.