Марії, вітаємо! Теплі побажання у День ангела у картинках і листівках

Читать на русском
Автор
Картинки та листівки з Днем ангела Марії
Картинки та листівки з Днем ангела Марії. Фото Колаж "Телеграфу"

Привітайте Марій з іменинами

День ангела Марії відзначають одразу кілька разів у рік. Однак у другому осінньому місяці за новоюліанським календарем іменини святкують на 2 тижні раніше — 21 жовтня.

Жіноче ймення "Марія" виникло ще у давніх євреїв та звучить як "Мір'ям". На українську перекладається як "кохана", "пані", натомість деякі вважають, що "сумна", "відторгнена".

Таке ім'я отримало широку популярність, адже першим його носієм була матір Ісуса Христа — Діва Марія. Воно є поширеним у багатьох слов'янських народів.

З самого дитинства Марія росте чуйною, щирою та відкритою до світу. Через добре серце її можуть намагатися обдурити та використати. Попри це, такі жінки є хорошими подругами та надійними партнерками.

У професійній діяльності Марії викладаються на всі 100% та приносять високі результати компаніям. Тому їм вдається створити успішну кар'єру та постійно рухатися вперед.

У День ангела Марії 21 жовтня привітайте жінок теплими картинками. "Телеграф" підготував красиву добірку листівок, які зроблять святковий настрій Маріям у цей день.

Картинки з Днем ангела Марії

Листівка з Днем ангела Марії
Побажання Марії в іменини
Привітання з Днем ангела Марії
Листівка для Марії з Днем ангела
Картинка з іменинами Марії

Раніше "Телеграф" писав про те, які головні міжнародні й державні свята відзначають у жовтні 2024 року. Їх не так багато, але перегляньте: можливо, серед них є ваше.