Подарунки долі отримають обрані: 4 знаки китайського гороскопу, яким пощастить наступного тижня

Читать на русском
Автор

Не бійтеся виходити із зони комфорту

Тиждень з 21 по 27 жовтня 2024 року буде особливим для деяких знаків китайського гороскопа. Гороскоп обіцяє їм несподівані подарунки долі, відкриття нових горизонтів і можливість реалізувати сміливі мрії. Деякі знаки зможуть відчути сплеск удачі в особистих та професійних справах, а для інших зірки обіцяють несподівану підтримку найнепередбачуваніших джерел.

Бик

Цього тижня Ваш успіх буде приходити через сім’ю, особливо через братів, сестер і навіть двоюрідних родичів, обіцяє гороскоп від Your Tango. Іноді успіх може проявлятися опосередковано: вони можуть дати пораду, яка переверне ситуацію на Вашу користь, або їх власні успіхи підштовхнуть до нових досягнень. Це також чудовий час для зміцнення сімейних зв’язків, що принесе додаткове везіння.

Колір удачі: жовтий. Соняшники теж стануть вашим символом везіння, так що по можливості оточіть себе цією сонячною квіткою.

Кінь

Успіх цього тижня чекає на Вас у спільній роботі з іншими. Натхнення прийде через взаємодію з оточуючими, і загальні ідеї можуть призвести до несподіваних результатів. Будьте відкритими до нових пропозицій та ідей, і не бійтеся ділитися своїми думками. Навіть швидкоплинна розмова може стати джерелом везіння. Прислухайтеся до новин та звуків навколо – важливі підказки можуть прийти навіть через радіо чи випадкові розмови.

Колір удачі: червоний. Він стане Вашим символом позитивної енергії.

Мавпа

На цьому тижні успіх не прийде до Вас просто так. Його потрібно заслужити, виявивши сміливість. Це час для тих, хто готовий ризикнути та вийти із зони комфорту. Особливо це стосується навчання, участі у конкурсах чи публічних виступів. Якщо Ви боїтеся зробити перший крок, успіх прийде до тих, хто подолає свої страхи. Ви будете винагороджені, якщо наважитеся!

Кольори удачі: синій та фіолетовий. Пуансеттія також принесе успіх у важливих моментах.

Собака

Ваш успіх на цьому тижні буде пов’язаний з виходом із зони комфорту. Приймайте дзвінки та не втрачайте можливості досліджувати нові території. Цей період сприятливий для подорожей та активних пригод, чи то походи, чи відрядження. Деякі з Вас можуть зустріти важливого наставника, котрий відіграє ключову роль у Вашому розвитку. Навіть короткочасні знайомства можуть виявитися доленосними.

Колір удачі: зелений. Мандрівники будуть особливо благословенні у цей період.

Раніше "Телеграф" розповідав, яким знакам Зодіаку доведеться розлучитися зі своїми коханими у 2025 році.