Ракам – успіх у всьому, Стрільцям – раптові зміни: гороскоп Таро на 19 жовтня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, на що чекати 19 жовтня
Гороскоп Таро, на що чекати 19 жовтня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Карти радять відкритись новому

19 жовтня для всіх знаків Зодіаку стане днем, коли зірки підштовхуватимуть до змін та внутрішнього самопізнання. Багато хто зіткнеться з емоційними коливаннями, необхідністю переглянути своє ставлення до людей довкола та минулого. Декому доведеться уникати конфліктів та непродуманих рішень, а для когось цей день може принести удачу та добробут. Будьте уважні до себе, прислухайтеся до внутрішнього голосу і не бійтеся відкриватися новому — це може стати запорукою успішного і гармонійного дня.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі на суботу. "Телеграф" пропонує дізнатися, на що чекати саме Вам.

Овен — перевернута Сила

У цьому положенні карта каже, що Ви можете бути й з собою не в ладу, і з іншими раді зробити конфлікт. Постарайтеся протягом дня тримати себе в вуздечку і не йти напролом, інакше ситуація може стати гіршою.

Телець — перевернена Шістка кубків

Ви можете зіткнутися з серйозними змінами — будьте готові до них, відпустіть минулі образи й тяжкі спогади, і будьте відкриті до сьогодення та майбутнього.

Близнюки — Королева кубків

Це чуттєва, вразлива й емоційна королева, яка цінує спокій, домашній затишок та своїх близьких. Іноді вона може надто близько до серця сприймати навколишній світ і страждати від цього. Тому порада Вам від карти – присвятіть цей день близьким, бережіть свої нерви та позаймайтеся творчістю.

Рак — Десятка пентаклей

Друга назва цієї карти – Владика багатства. Дає надію, правда? Карта обіцяє стабільність, добробут та успіх у справах. Насолоджуйтеся життям цієї суботи.

Лев — Туз кубків

Це карта любові духовної та емоційної. Можливо, саме в суботу виповниться Ваше давнє таємне бажання або зустрінеться справжнє кохання. Не виключено, що цього дня ви отримаєте гарну пораду від старшої чи впливової людини.

Діва — перевернутий Паж мечів

У цьому положенні карта вказує на підступи, хитрі витівки, перешкоди у справах, причіпки до дрібниць та конфлікти. Постарайтеся не відкривати душу стороннім і бути напоготові, щоб не потрапити в пастку.

Терези — перевернутий Король мечів

У цьому положенні карта попереджає про сварки, несправедливість та проблеми із законом. Можливо, Вас хтось обдурить. Будьте обережні з незнайомцями та тримайте плани при собі.

Скорпіон — перевернута Королева жезлів

Під кінець тижня Ви можете бути схильні до імпульсних непродуманих вчинків та конфліктів. У відносинах можуть виявитися ревнощі та марнославство. Зберігайте своїх близьких, щоб не посваритися на рівному місці.

Стрілець — Лицар жезлів

Цей лицар рвучкий, правдивий, відважний і завжди готовий відстояти своє. Він може вказувати на те, що найближчим часом на Вас чекають зміни, і зовсім не обов’язково вони будуть приємними. Можливі сварки та несподіванки, проте водночас вони можуть відкрити нові можливості для зростання. Також ця мапа може вказувати на швидкий переїзд.

Козоріг — Верховна Жриця

У суботу можуть статися зміни, яких Ви не очікуєте, і з високою ймовірністю вони будуть позитивними, — карта радить прислухатися до свого внутрішнього голосу, бути чесним та уважним.

Водолій — перевернутий Суд

Ця карта вказує, що у вашому житті можливо давно назріли зміни, але ви з якихось причин їм чините опір. Перегляньте свої життєві пріоритети, можливо насправді все ж таки варто вже щось змінити?

Риби — Шістка жезлів

Ще ця карта називається Владикою тріумфу, і вона обіцяє успіх, грошові надходження, позитивний результат роботи, виграш.