Привітайте рідних, близьких і друзів: барвисті картинки з Днем жіночого щастя

Читать на русском
Автор

Свято привертає увагу до депресії в жінок

Міжнародний день жіночого щастя, який щорічно відзначають 18 жовтня, нагадує нам про важливість боротьби з депресією. Адже від психологічного стану залежить задоволення собою та життям загалом.

В Україні про День жіночого щастя почали говорити не так давно, тому воно поки немає певних традицій чи звичаїв. Натомість в інших країнах проводять різні заходи, під час яких діляться проблемами ментального здоров'я та своїм баченням щастя.

Також проводять семінари, лекції, на яких жінкам дають рекомендації як навчитися себе любити, як проходити складні етапи, як самостійно себе підтримувати. Таким чином свято нагадує жінкам про те, як важливо турбуватися про своє психічне та фізичне здоров'я та проявляти любов до себе.

День жіночого щастя — це нагода виділити роль жінок у суспільстві, які поєднують у собі одразу кілька ролей: працівниці, мами, дружини, партнерки. Адже сучасні жінки намагаються бути успішними в кар'єрі та водночас налагоджувати особисте життя.

А допомогти жінці відчути себе цінною важливою та неповторною допоможуть теплі побажання у свято. "Телеграф" зібрав тематичну добірку картинок і листівок, які ви можете надіслати жінкам і заодно створити атмосферу свята.

Раніше "Телеграф" розповідав про календар з церковними святами на жовтень 2024 року. Дізнайтеся, як їх перенесли згідно з новоюліанським календарем.