Вітаємо з Днем жіночого щастя! Теплі побажання до гарного свята

Читать на русском
Автор

Не забудьте привітати жінок з цим святом

У п'ятницю, 18 жовтня, відзначають Міжнародний день жіночого щастя. Таке свято привертає увагу до проблеми депресивних станів жінок, з якими вони нерідко зіштовхуються.

Ідея свята належить американці Карін Рокінд. Жінка втратила дитину у 43 роки й відчувала тривалий час депресію. Попри те, що Рокінд була мотиваційним спікером і вивчала позитивну психологію, їй самій було несила впоратися з цим горем. Жінка проходила важкий шлях, щоб подолати складний психологічний стан.

Однак американка отримувала велику кількість підтримки від рідних, друзів, знайомих і людей, з якими вона раніше перетиналась. Також Карін почала правильно харчуватися, медитувати, вести щоденник, і поступово її стан покращувався. Тому американка прагнула допомогти іншим дівчатам і жінкам вийти з цієї ситуації.

Рокінд вирішила запровадити окремий день, який привертає увагу до депресії жінок. Так, свято почали відзначати у 2017 році, спершу в США, а згодом — по всьому світі. Окрім 18 жовтня, свято має ще дві інші дати — 21 лютого та 11 червня.

З нагоди Міжнародного дня жіночого щастя "Телеграф" підготував красиві картинки, якими можна порадувати інших у цей день. Надсилайте ці листівки знайомим жінкам з теплими побажаннями. Нехай кожна відчує себе щасливою в цей день.

Картинки з Днем жіночого щастя 2024

Раніше "Телеграф" розповідав, коли відзначають Гелловін у 2024 році. Зібрали цікаві факти про це моторошне свято.