Терези отримають привід для радості, а на Раків накотить поганий настрій: гороскоп Таро на 18 жовтня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, на що чекати 18 жовтня
Гороскоп Таро, на що чекати 18 жовтня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Карти радять зберігати баланс

У п’ятницю багато знаків зодіаку стикатимуться з викликами, що вимагають як емоційної стійкості, так і вміння відпускати минуле. Карти Таро, що випали в розкладі на 18 жовтня, підказують, що цей день принесе як серйозні зміни, так і моменти самоаналізу, які допоможуть краще зрозуміти себе і всіх довкола. Деякі знаки мають боротися з внутрішніми страхами та сумнівами, іншим — треба тримати себе в руках, уникаючи конфліктів та імпульсивних рішень. У цей день важливо зберігати баланс, залишатися пильними та приймати мудрі рішення. Навіть якщо випаде випробування, воно стане важливим кроком на шляху до особистісного зростання.

"Телеграф" пропонує дізнатися, на що чекати саме Вам.

Овен — перевернена Шістка кубків

Ви можете зіткнутися з серйозними змінами — будьте готові до них, відпустіть минулі образи й тяжкі спогади, і будьте відкриті до сьогодення та майбутнього.

Телець — перевернута Двійка жезлів

У цьому положенні карта може говорити про невпевненість та відсутність потенціалу, який Ви відчуваєте, але не можете визнати, на тлі чого можливі конфлікти, порожні клопоти, зрив планів. Намагайтеся зберігати нейтралітет, особливо у робочих питаннях та колективі.

Близнюки — Диявол

Це карта страхів та помилок, які відбуваються під їх впливом. Будьте пильні, є ризик потрапити під чиїсь поганий вплив або заплутатися, вдатися до пороків або поганих звичок

Рак — перевернута Королева кубків

Кінець робочого тижня у Вас може ознаменуватися поганим настроєм та депресивним станом, буде схильність відмовитися від проблем та світу загалом за допомогою відходу в ілюзорний світ сп’яніння чи телебачення. "Заземліться", робіть щось руками та намагайтеся не заглиблюватись у погані думки.

Лев — перевернутий Туз кубків

Зустрічі долі та блага відстрочуються, а Ваші надії та очікування поки не виправдаються. Карта попереджає, що в неділю на Вас чекає апатія, дратівливість та перепади настрою.

Діва — Мир

Ця карта обіцяє тріумф та процвітання. Вона вказує на те, що Ви зможете наблизитись до матеріального та сімейного щастя. Також це буде гарний день для подорожей.

Терези — Імператриця

Це одна з найприємніших карт у колоді, яка обіцяє, що Ви процвітатимете емоційно та матеріально, а всі блага та радості самі пливтимуть до Вас у руки.

Скорпіон – перевернута Сила

У цьому положенні карта каже, що Ви можете бути й з собою не в ладі, і з іншими раді вчинити конфлікт. Постарайтеся протягом дня тримати себе в вуздечку і не йти напролом, інакше ситуація може стати гіршою.

Стрілець — Трійка мечів

Ще ця карта називається Владикою печалі. П’ятниця буде не Вашим днем, чекайте поганих звісток, конфліктів та смутку. Карта радить проявити стійкість перед проблемами, — це допоможе набути духовне зростання.

Козоріг — Десятка жезлів

Ця карта попереджає, що на вас може чекати боротьба, випробування в якійсь зі сфер життя. Однак ви попереджені та зможете дати гідний бій усім проблемам.

Водолій — Дев’ятка мечів

Ви можете зіткнутися з напливом провини та відчаю, через що можуть виникнути розгубленість і навіть ненависть до себе. Що б не трапилося, не звинувачуйте себе надто сильно, і рано чи пізно всі негаразди закінчаться.

Риби — Ієрофант

Ви безперечно досягли успіхів, проте не варто задаватися або зупинятися на досягнутому і бути надмірно самовпевненим. Карта рекомендує прислухатися до порад цього дня. Вони можуть допомогти знайти рішення з питання, що Вас хвилює.