Таропрогноз на 18 жовтня 2024 року: виберіть карту та дізнайтесь, що на вас чекає в п’ятницю

Читать на русском
Автор
Прогноз Таро на 18 жовтня
Прогноз Таро на 18 жовтня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Дізнайтеся, які події можуть відбутися у п’ятницю

18 жовтня обіцяє бути днем контрастів і змін, який вимагатиме від деяких сили духу та терпіння. На шляху можуть виникнути старі проблеми, які потребують рішучості, та відстрочення досягнення бажаного. В той самий час деяким п’ятниця запам’ятається якоюсь радісною подією.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа" на 18 жовтня. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Тепер час дізнатися, яка це була карта:

Карти Таро онлайн — розклад на 18 жовтня 2024
Зліва направо — Дев’ятка жезлів, перевернутий Туз кубків, Мир

Дев’ятка жезлів

Друга назва карти — "Владика великої сили". Це карта-попередження, що Ви можете зіткнутися з якоюсь старою проблемою, але сила буде на Вашій стороні, і Ви впораєтеся.

Перевернутий Туз кубків

Зустрічі долі та блага відстрочуються, а Ваші надії та очікування поки не виправдаються. Карта попереджає, що в п’ятницю на Вас чекає апатія, дратівливість та перепади настрою.

Світ

Ця карта обіцяє тріумф та процвітання. Вона вказує на те, що Ви зможете наблизитись до матеріального та сімейного щастя. Також це буде гарний день для подорожей.

Раніше "Телеграф" розповідав, яким знакам усміхнеться успіх у другій половині жовтня. Для них відкриються нові можливості.