Добробут Тельців під загрозою, а на Стрільців чекають зміни: гороскоп Таро на 17 жовтня 2024

Читать на русском
Автор

Карти радять бути обережним та приділити час близьким

У четвер, 17 жовтня, багато знаків зодіаку можуть зіткнутися з важливими внутрішніми та зовнішніми викликами. Деякі знаки відчують потребу зміцнити відносини з близькими, а інші мають зробити крок назад, щоб уникнути імпульсивних дій або матеріальних втрат. Цього дня особливу увагу варто приділити не лише власним думкам та вчинкам, а й зовнішнім обставинам, адже від них багато залежатиме.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі на сімнадцятий день жовтня. "Телеграф" пропонує дізнатися, на що чекати саме Вам.

Овен — Королева кубків

Це чуттєва, ранима і емоційна королева, яка цінує спокій, домашній затишок та своїх близьких. Іноді вона може надто близько до серця сприймати навколишній світ і страждати від цього. Тому порада Вам від карти – присвятіть цей день близьким, бережіть свої нерви та позаймайтеся творчістю.

Телець — перевернута Десятка пентаклей

У звичайному положенні карта називається Владикою багатства, але у перевернутому навпаки попереджає, що у четвер Ваше матеріальне щастя може опинитися під загрозою. Уникайте підписання важливих документів та фінансових ризиків.

Близнюки — Колесо Фортуни

Назва карти говорить сама за себе, і 17 жовтня може принести Вам новий поворот у житті на краще. Можливо, доведеться десь ризикнути, але успіх на Вашому боці.

Рак — перевернута Дев’ятка кубків

У цьому положенні карта попереджає, що Ви, можливо, не цінуєте свій успіх і досягнення, і марно витрачаєте гроші заради швидкоплинних задоволень.

Лев — перевернутий Маг

Карта попереджає, що у четвер ваші дії чи рішення можуть бути не настільки ефективними, як хотілося б. У перевернутому положенні Маг символізує нестачу концентрації, невпевненість у власних силах або неправильне використання наявних ресурсів та здібностей. У цей день ви можете зіткнутися з непорядною людиною, або самі вирішите вчинити нечесно. Карта радить бути обережним у своїх діях та не піддаватися на сумнівні пропозиції чи авантюри.

Діва — перевернута Шістка жезлів

У цьому положенні карта попереджає про майбутні неприємності. Ви можете несподівано відійти на другий план у якійсь зі сфер життя — успіх, кар’єрне зростання, навіть Ваша друга половинка може дістатися іншому.

Терези — перевернутий Лицар мечів

Ця карта в перевернутому положенні говорить про поспішні та необдумані дії. Вона символізує імпульсивність, нетерпіння та хаотичні рішення, які можуть призвести до помилок. Ви можете бути надмірно агресивними, через що спровокуєте конфлікти і зазнаєте якоїсь невдачі. Також карта може вказувати на нездатність довести справу до кінця.

Тому спробуйте сповільнитись, ретельно продумувати кроки та уникати імпульсивних рішень.

Скорпіон — Двійка мечів

Ця карта радить відгородитися на якийсь час від навколишнього світу, — є ризик, що Вас спробують залучити до конфліктів, або Ви зробите помилку в прийнятті рішень.

Стрілець — перевернутий Ієрофант

Можливо для Вас настав час змін. При чому Вам захочеться кинути виклик традиційним правилам та спробувати щось нове, експериментальне, ексцентричне. Не чіпляйтесь за старе, навчіться прислухатися до себе.

Козоріг — перевернутий Диявол

Зазвичай це карта токсичності, страху та помилок, але в перевернутому вигляді вона навпаки вказує на те, що Ви наберетеся сили та хоробрості, щоб почати звільнятися від маніпуляцій та негативу, які тиснули на Вас останнім часом у якійсь зі сфер життя.

Водолій — перевернутий Лицар жезлів

Вам доведеться зіткнутися з перешкодами чи невдачами у своїх справах. Також карта може попереджати про скасування або затримку подорожі. Цього дня ви можете бути схильні до авантюр, зайвих ризиків, підозрілості та поспіху. Будьте обережні, тому що необдумані рішення можуть мати малоприємні наслідки.

Риби — Двійка жезлів

З цією картою у вас може вийти реалізувати все задумане, і ваші дії принесуть успіх. Але уникайте надто поспішних рішень, це може вийти вам боком.