Таропрогноз на 16 жовтня 2024 року: оберіть карту та дізнайтесь, що на вас чекає в середу

Читать на русском
Автор

Яких сюрпризів чекати

16 жовтня може принести непрості випробування, які потребують уваги та обережності. Дехто відчує обмеженість та нездатність діяти. Також можлива поява тимчасових труднощів, конфліктів. Втім, деякі залишать невдачі позаду і зможуть відкритись для нових відносин.

Про це попереджають карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа" на 16 жовтня. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

telegraf.com.ua

Тепер час дізнатися, яка це була карта:

Зліва направо — Вісімка мечів, перевернута Вісімка кубків, Паж мечів /telegraf.com.ua

Вісімка мечів

Ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами і не відчувати в собі сили що-небудь вирішувати. Карта попереджає, що можуть виникнути тимчасові проблеми або погані новини.

Перевернута Вісімка кубків

У цьому положенні карта може говорити про досконалу помилку, яка спричинила безглузде марнування часу, проте також вказує і на те, що важкі часи добігають кінця. Ба більше, може з’явитися нове кохання чи стосунки.

Паж мечів

Зважаючи на все, Вам буде складно знаходити спільну мову з людьми й, можливо, Ви почуєте критику з боку оточення чи начальства, через яку може виникнути конфлікт. Не загострюйте ситуацію та прислухайтеся до критики, це буде Вам корисно.

Раніше "Телеграф" розповідав, у яких знаків Зодіаку виникатимуть несподівані проблеми цього тижня. А також про те, яким знакам дуже пощастить у період із 14 по 20 жовтня.