Анно, з Днем ангела! Теплі привітання з іменинами у картинках

Читать на русском
Автор

Привітайте Анн з іменинами

З впровадженням новоюліанського календаря чимало церковних свят отримали нові дати. Це торкнулося й іменин. Так, у вівторок, 15 жовтня, в Україні відзначають День ангела Анни.

Анна — це популярне ім'я у всьому світі завдяки своїй милозвучності, легкості та лаконічності. Воно виникло у давніх євреїв та перекладається на українську як "миловидна", "милосердна". Вперше це жіноче ймення з'явилось у Біблії. Анною було звати маму Діви Марії та бабусю Ісуса Христа.

Жінки, на ім'я Анна — добрі, чуйні, завжди відгукнуться на допомогу. Вони чудово розуміються в людях, тому не дозволять до себе поганого ставлення.

Анни успішно реалізовуються в соціальних або творчих сферах, наприклад, як педагог, художник, журналіст, поет. Часто такими людьми керує натхнення, в моменти якого забувають про все на світі та концентруються на роботі.

В амурних справах Анни — надійні партнерки, які віддають коханим багато часу, любові й турботи. Їм нескладно робити щось першою, аби іншій людині було приємно.

У День ангела Анни привітайте своїх рідних, друзів, знайомих і колег, які мають це ім'я, зі святом. Ваші теплі слова стануть для них приводом усміхнутися та мати гарний настрій. "Телеграф" зібрав добірку картинок для Анн з іменинами.

Картинки з Днем ангела Анни 2024

Раніше "Телеграф" готував календар державних свят на жовтень 2024 року. Дізнайтеся, які важливі дати є в цьому місяці та чи будуть вихідні.