Вони могли б отримати "Оскар": ці знаки Зодіаку люблять драматизувати ситуацію

Читати російською
Автор

Їхнє життя — гра

Кожен знак зодіаку має свою неповторну рису характеру. Дехто має надзвичайний оптимізм, але є ті, хто не може утриматися від спокуси прикрасити дійсність — додати краплю драми, перебільшити факти або злегка "забути" про правду.

Коли вони говорять, їхня розповідь перетворюється на кінематографічний сюжет, а звичайні події набувають відтінку захоплюючих пригод. Про кого йдеться, розповідають на порталі "Mix News".

Близнюки

Близнюки – це природжені комунікатори за знаком Зодіаку, віртуози спілкування. Коли теми вичерпуються, вони легко додають фарб у свої розповіді. Цей повітряний знак обожнює цікаві історії і часом "підправляє" факти, щоб зробити їх більш інтригуючими. Вони можуть розповісти, як ледь не заблукали в поїздці, хоча лише звернули не туди, або про зустріч зі знаменитістю, яка, по суті, просто пройшла повз натовп. Близнюки схильні перебільшувати не через злий намір, а заради того, щоб захопити слухачів і створити атмосферу напруженого очікування.

Лев

Якщо ви хочете побачити справжнє театральне шоу у житті, звертайтесь до Лева. Цей вогненний знак любить бути в центрі уваги і майстерно його утримує, перетворюючи будь-яку історію на видовищну виставу. Розповідь Лева буде наповнена драматичними паузами, виразними жестами та яскравими емоціями. Прості фрази — не для нього: Лев із захопленням повідає, як "героїчно впорався із завданням", навіть якщо насправді просто шукав пульт під подушкою. Він любить бути у фокусі і ніколи не дозволить фактам затьмарити ефектну історію.

Раніше "Телеграф" розповідав про найенергійніші знаки Зодіаку. Вони постійно перебувають у русі.