З Днем економіста 2024! Найкращі листівки до свята

Читать на русском
Автор
Привітання з Днем економіста 2024
Привітання з Днем економіста 2024. Фото Телеграф

Не забудьте привітати своїх близьких, друзів та знайомих із професійним святом 12 жовтня

Щоосені в Україні відзначають професійне свято економісти. Сьогодні, 12 жовтня, українці разом зі світовою спільнотою відзначають Всесвітній день економіста 2024.

День економіста відзначають співробітники фінансових відділів банків, приватних та державних компаній, а також викладачі та студенти економічних факультетів. 12 жовтня у всьому світі проводяться лекції та семінари з економіки, організовуються майстер-класи, а також проходять дні відкритих дверей в освітніх закладах економічного спрямування.

Цього дня економісти влаштовують корпоративні заходи та приймають привітання від рідних та друзів. Підняти настрій 12 жовтня можна оригінальною та гарною листівкою.

"Телеграф" підготував для вас найкращі вітальні картинки, які можна легко відправити знайомому економісту у соціальній мережі, а також месенджері. Порадуйте експерта та влаштуйте приємний сюрприз на честь його професійного свята.

З Днем економіста 2024: листівки та картинки

листівка вітаю з днем економіста
листівка з днем економіста
картинка вітаю з днем економіста
листівка вітаю з днем економіста
картинка вітаю з днем економіста
привітання з днем економіста

До речі, сьогодні у народному календарі відзначається свято Андрон Звіздар. Дізнайтесь, що можна і не можна робити 12 жовтня 2024 року.