Таропрогноз на 12 жовтня 2024 року: виберіть карту та дізнайтесь, що на вас чекає в суботу

Читати російською
Автор

Що очікувати у суботу

У суботу, 12 жовтня, деякі будуть схильні приймати імпульсні рішення, через що потім доведеться зазнавати фінансових труднощів. У той же час на інших чекає легкий і радісний день у приємній компанії.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа" на 12 жовтня. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

telegraf.com.ua

Тепер час дізнатися, яка це була карта:

Зліва направо — перевернутий Лицар пентаклей, Король пентаклей, Трійка кубків /telegraf.com.ua

Перевернутий Лицар пентаклей

Ця карта пророкує неприємності у фінансовому плані — до них можуть призвести імпульсивні покупки, проблеми на роботі, втрата заощаджень та безвідповідальність. Можливо, це станеться не саме з Вами, а з кимось близьким.

Король пентаклей

Ця карта обіцяє стабільність та матеріальне щастя. Цей день може принести відчуття впевненості у своїх справах, досягнення результатів та здатність мудро розпоряджатися ресурсами. Довіртеся своїй здатності керувати ситуацією та приймайте рішення на основі здорового глузду та практичного підходу.

Трійка Кубків

Це карта радості, свята та спілкування. Вона символізує гармонію у відносинах, успіх у командній роботі та можливість розділити приємні моменти з близькими. День може принести позитивні емоції, спілкування з друзями чи колективом, а також події, пов’язані зі святами. Відкрийтеся спілкуванню, насолоджуйтесь часом із друзями чи колегами, і не соромтеся святкувати свої успіхи.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку досягнуть значного успіху у кар’єрі та особистих стосунках у другій половині жовтня.