Улюбленці долі: 6 знаків Зодіаку, яким пощастить у жовтні

Читати російською
Автор

Чого чекати до кінця жовтня

Жовтень 2024 року обіцяє стати місяцем змін та можливостей для багатьох знаків Зодіаку. У цей час на шістьох представників зодіакального кола можуть очікувати як нові виклики, так і довгоочікувані прориви в різних сферах життя. Зірки допоможуть загострити інтуїцію та дадуть шанс переглянути свої цілі, ухвалити важливі рішення і навіть досягти успіху там, де раніше це здавалося неможливим.

Як стверджує астролог Еван Натаніель Грім, у жовтні кожен знак знайде щось своє — чи то кар’єрне зростання, чи то нові романтичні зв’язки, чи зміцнення особистих стосунків. Настав час дізнатися, що приготували зірки саме вам.

Овен

Для вас жовтень може бути сповнений злетів і падінь. З одного боку, Овен може очікувати на створення цінних партнерських відносин, які призведуть до багатообіцяльних контрактів. Це може бути нова робота або угода, якщо ви фрилансер. На цьому фоні в особистих стосунках у жовтні може виникнути турбулентність. Втім, ви зможете з усім впоратися та знайти баланс між роботою та сім’єю.

Терези

Терези зіткнулися зі значними проблемами з початку циклу затемнень у квітні 2023 року. Через свою нерішучу натуру вони не були впевнені в тому, який напрямок їм слід вибрати. У жовтні ця туманна нерішучість розсіється для Терезів.

Ви відчуєте впевненість у собі і точно знатимете свої потреби. У вашому найближчому оточенні з’являться люди, які допоможуть вам рости та рухатися до своїх цілей.

Скорпіон

Всесвіт буде прихильний до Скорпіонів у жовтні. Цього місяця ви зазнаєте вдосталь удачі. Особливо пощастить у любовній сфері. Самотні представники знаку зможуть залучити партнера. Також ви почуватиметеся більш схильними до флірту в середині осені.

Стрілець

Очікується, що у жовтні Стрільці заведуть корисні знайомства. Тож якщо ви відмовлялися від якихось тусовок чи командних зустрічей, зараз саме час цим зайнятися.

Ба більше, жовтень обіцяє великий успіх для тих, хто заробляє на створенні контенту. Деякі Стрільці зможуть знайти інше джерело прибутку або працювати незалежно.

Водолій

Ваше розширене мислення та кругозір допоможуть прокласти шлях до фінансового та кар’єрного успіху у жовтні 2024 року. Так що якщо у вас фінансові труднощі, не засмучуйтеся надто сильно. Удача йде до вас! Крім того, чекайте, що ви працюватимете над тим, що вам подобається і що у вас викликає пристрасть.

Риби

Можливо, останнім часом ви почували себе виснаженими. Однак у жовтні деякі представники знака Риби можуть підписати вигідну ділову угоду. Отже, тим, хто чекає на слушну можливість, щоб показати себе, обов’язково будьте напоготові.

Також Риб очікує успіх у стосунках. У жовтні ваш зв’язок з партнером може стати ще сильнішим.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку покращать своє фінансове становище у жовтні.