Близнюки знайдуть баланс у житті, а Левам потрібен відпочинок: гороскоп Таро на 11 жовтня 2024

Читати російською
Автор

Карти радять запастися терпінням

Останній робочий день тижня може принести несподіванки та випробування для представників знаків Зодіаку. 11 жовтня важливо бути уважними до інформації, що надходить, та своїх почуттів. Деякі можуть зіткнутися з ризиками та труднощами у спілкуванні, інші – з матеріальними проблемами чи внутрішніми сумнівами. Але для всіх ключовим стане вміння зберігати баланс і терпіння. Цей день вимагатиме обережності у справах, відкритості до змін та вміння вчитися на своїх помилках.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі на одинадцятий день жовтня. "Телеграф" пропонує дізнатися, на що чекати саме Вам.

Овен — перевернутий Паж жезлів

Ви можете бути схильними до невиправданого ризику та впертості, що може зашкодити Вам. Також карта може попереджати про погані новини або важливі звістки, що прийшли із запізненням.

Телець — перевернута Королева мечів

Карта каже, що Ви можете зіткнутися з нетерпимістю, невіглаством, грубістю, лицемірством та підступністю. Це може бути спрямоване проти Вас від іншої людини, так і виходити від Вас самих. Наберіться терпіння, день може зробити неприємні сюрпризи.

Близнюки — Справедливість

Це карта дії, спрямованої на надання життю рівноваги. Вам пощастить знайти баланс між сферами свого життя. Також легко буде вчитися чогось нового.

Рак — Сімка пентаклей

Друга назва цієї карти "Наполегливість" і вона каже, що Ви отримали якийсь результат своєї праці, але з якихось причин не дуже їм задоволені, можливо, у Вас були інші очікування, а то й зовсім Вам було потрібно що щось інше. Порада карти: не приймайте поки що важливих рішень, сповільніться та проведіть час із близькими.

Лев — перевернутий Король пентаклей

У цьому положенні карта говорить, що Ви можете проявити безчестя, скупість або грубість, будете схильні до підлих вчинків та пожадливості. Не навантажуйте себе роботою цього дня, присвятіть час відпочинку та хобі.

Діва — Мир

Ця карта обіцяє тріумф та процвітання. Вона вказує на те, що Ви зможете наблизитись до матеріального та сімейного щастя. Також це буде добрий день для поїздок.

Терези — Паж мечів

Зважаючи на все, Вам буде складно знаходити спільну мову з людьми й, можливо, Ви почуєте критику з боку оточення чи начальства, через яку може виникнути конфлікт. Не загострюйте ситуацію та прислухайтеся до критики, це буде Вам корисно.

Скорпіон — Король мечів

Найближчого тижня на вас може чекати "іспит" від долі, якесь випробування, яке дасть вам можливість показати себе на повну силу і просунутися на шляху до бажаного.

Стрілець — перевернена Двійка пентаклей

Ви взяли на себе дуже багато всього, через що у справах можуть статися невдачі, а ваші витрати можуть значно перевищити доходи.

Козоріг — перевернута Десятка пентаклей

У звичайному положенні карта називається Владикою багатства, але в перевернутому навпаки попереджає, що у п’ятницю Ваше матеріальне щастя може опинитися під загрозою. Уникайте підписання важливих документів та фінансових ризиків.

Водолій — Двійка мечів

Ця карта радить відгородитися на якийсь час від навколишнього світу, — є ризик, що Вас спробують залучити до конфліктів, або Ви зробите помилку в прийнятті рішень.

Риби — перевернута Вісімка кубків

У цьому положенні карта може говорити про досконалу помилку, яка спричинила безглузде марнування часу, проте також вказує і на те, що важкі часи добігають кінця. Щобільше, може з’явитися нове кохання чи стосунки.