Тельцям — процвітання, Терезам — плітки: гороскоп Таро на 10 жовтня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, на що чекати 10 жовтня
Гороскоп Таро, на що чекати 10 жовтня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Уникайте різких рішень

10 жовтня стане днем, наповненим як позитивними, так і негативними енергіями для всіх знаків Зодіаку. Для деяких це буде день змін, випробувань та необхідності перегляду пріоритетів, тоді як іншим карти обіцяють успіх, процвітання та зміцнення стосунків.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі на десятий день жовтня. "Телеграф" пропонує дізнатися, на що чекати саме Вам.

Овен — перевернутий Король мечів

У цьому положенні карта попереджає про сварки, несправедливість та проблеми із законом. Можливо, Вас хтось обдурить. Будьте обережні з незнайомцями та тримайте плани при собі.

Телець — Мир

Ця карта обіцяє тріумф та процвітання. Вона вказує на те, що Ви зможете наблизитись до матеріального та сімейного щастя. Також це буде гарний день для подорожей.

Близнюки — перевернутий Король пентаклей

У цьому положенні карта говорить, що Ви можете проявити безчестя, скупість або грубість, будете схильні до підлих вчинків та пожадливості. Не навантажуйте себе роботою цього дня, присвятіть час відпочинку та хобі.

Рак — перевернутий Туз жезлів

У цьому положенні картка попереджає, що можливості можуть бути втрачені, а плани не реалізовані. Карта радить не братися за все відразу, у вас може просто не вистачити сил. Дайте собі відпочити.

Лев — перевернута Десятка пентаклей

У звичайному положенні карта називається Владикою багатства, але в перевернутому навпаки попереджає, що у четвер Ваше матеріальне щастя може опинитися під загрозою. Уникайте підписання важливих документів та фінансових ризиків.

Діва — перевернутий Паж кубків

У звичайному положенні це досить позитивна карта, проте перевернута вона попереджає, що у Вас може з’явитися бажання втекти від себе та проблем у світ ілюзій чи втопити смуток в алкоголі. Довіряйте інтуїції та не дайте такому настрою похитнути Вашу впевненість у собі.

Терези — перевернута Трійка кубків

У четвер успіх може бути не на Вашому боці, якесь задумане підприємство може завершитися не так, як Ви б того хотіли. Вас можуть обговорювати за спиною або виявити якусь іншу підлість щодо Вас. Поки краще будьте помірними й уникайте надмірностей у будь-чому.

Скорпіон — перевернена Двійка пентаклей

Ви взяли на себе дуже багато всього, через що у справах можуть статися невдачі, а ваші витрати можуть значно перевищити доходи.

Стрілець — Двійка кубків

Ще ця карта називається "Владика кохання", і вона означає, що у четвер Ви можете зблизитися з кимось, перевести відносини на новий рівень. Проведіть час із близькими людьми, прислухайтеся до їхніх порад, і все складеться сприятливо для Вас.

Козоріг — перевернута Трійка пентаклей

У цьому положенні карта вказує на халтуру. Через недосвідченість та відсутність особливого бажання Ви можете філонити в різних аспектах, починаючи від роботи й закінчуючи стосунками з іншими людьми.

Водолій — перевернутий Суд

Ця карта вказує, що у вашому житті можливо давно назріли зміни, але ви з якихось причин їм чините опір. Перегляньте свої життєві пріоритети, можливо насправді все ж таки варто вже щось змінити?

Риби — Королева жезлів

Це позитивна карта, яка обіцяє, що у Вас будуть сили та бажання йти до своїх цілей. Особливо вдалий день видасться на професійному фронті.