У Рака успіх у справах, а Стрільцю треба бути обережнішими з грошима: гороскоп Таро на 9 жовтня 2024

Читати російською
Автор

У середу варто запастися терпінням

9 жовтня представникам знаків Зодіаку доведеться зіткнутися із певними викликами. Це можуть бути внутрішні конфлікти, з’ясування стосунків із коханою людиною чи професійні завдання. Однак навіть у скрутних ситуаціях не варто боятися змін. Намагайтеся знайти баланс і прислухатися до свого внутрішнього голосу. Цей день – час для роздумів, переоцінки цінностей та підготовки до нових етапів життя.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі на дев’ятий день жовтня. "Телеграф" пропонує дізнатися, на що чекати саме Вам.

Овен — перевернута Десятка кубків

Скоро ви можете відчути, що все валиться з рук, втрачено гармонію та назрівають конфлікти, — відпочиньте поки що від усього і дайте зібратися собі з силами.

Телець — Вісімка мечів

Ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами й не відчувати в собі сили що-небудь вирішувати. Карта попереджає, що можуть виникнути тимчасові проблеми або погані новини.

Близнюки — перевернута Дев’ятка мечів

Незабаром у житті настане більш сприятливий період, надія та віра допоможуть Вам оговтатися від випробувань, а поки запасіться терпінням.

Рак — Трійка жезлів

Це дуже сприятлива карта, яка пророкує успіх у справах. Не лінуйтеся цього дня. Ваша робота, швидше за все, окупиться, і вдасться реалізувати все задумане.

Лев — перевернута Смерть

Нехай вас не лякає назва карти та її положення. У цьому випадку вона означає, що Ви, швидше за все, будете опиратися змінам, які неминучі. Також у цей день можливі незначні втрати чи дрібні неприємності, але у глобальному плані це нічого не змінить. Карта радить не чинити опір неминучому. Тоді Вам вдасться вийти на новий рівень.

Діва — Лицар пентаклей

Карта каже, що у середу Ви зможете виявити свою професійну хватку. Завдяки працьовитості та наполегливості Ви зможете просунутися на шляху до досягнення поставленої мети, особливо в робочих питаннях.

Терези — Двійка пентаклей

Ще ця карта називається Владика гармонійної зміни. Якщо останнім часом Вам було важко знаходити баланс між особистим життям, емоціями, роботою та іншими справами, то в середу це може трохи, але змінитися.

Скорпіон — Закохані

Ця карта каже, що у середу Вам доведеться ухвалювати якесь рішення. Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, серця і розуму, вони будуть у гармонії один з одним і підкажуть правильну відповідь. Саме час склеїти розбите, відновити зруйноване, помиритись з тими, з ким у сварці.

Стрілець — перевернутий Туз пентаклей

Це карта багатства, успіху у справах та матеріального щастя, однак у перевернутому положенні вона вказує ще й на те, що все це може бути втрачено. Краще утримайтеся поки що від справ, пов’язаних із грошима та бізнесом, — високий ризик їх втратити або витратити на зло.

Козоріг — Паж мечів

Зважаючи на все, Вам буде складно знаходити спільну мову з людьми і, можливо, Ви почуєте критику з боку оточення чи начальства, через яку може виникнути конфлікт. Не загострюйте ситуацію та прислухайтеся до критики, це буде Вам корисно.

Водолій — перевернута Жриця

Незабаром у Вас можуть раптово спливти якісь проблеми, при цьому розум буде затьмарений, що тільки посилить ситуацію. Постарайтеся менше виявляти емоції та не робити необдуманих вчинків.

Риби — Суд

Це карта переродження, єдності психіки, емоцій та духу, позбавлення від страхів та перешкод. В цей день у вашому житті може щось сильно змінитись. Не бійтеся і дійте за велінням серця та совісті.