З іменинами, Романе! Яскраві картинки та листівки для привітання

Читати російською
Автор

Не забудьте привітати Романів з професійним святом

Сьогодні, 8 жовтня, в Україні відзначають іменини чоловіки, на ім'я Роман. День ангела перенесли на 14 днів раніше через впровадження церквами новоюліанського календаря.

Ім'я Роман має дві версії походження. За першою — воно з'явилось у латинській мові та перекладається як "римський" або "той, хто походить з Риму." Раніше так називали тих, хто проживав у Римі або мав до нього стосунок. А за другою версією, ім'я з'явилось у Давній Греції й трактується як "сильний", "міцний".

Чоловіки, на ім'я Роман — зазвичай спокійні, надійні, виважені. Часто такі люди є інтровертами, тобто, люблять проводити час наодинці та мають невелике коло спілкування. Романи добре реалізовують себе у різній творчій діяльності, а також там, де потрібна висока концентрація уваги та креативність. У прийнятті рішень нерідко керуються власною інтуїцією, яка добре в них розвинена.

"Телеграф" зібрав добірку картинок для Романів, якими ви можете привітати їх з Днем ангела. Ці листівки стануть приводом усміхнутися у цей гарний день. Надсилайте їх усім знайомим чоловікам, на ім'я Роман.

Картинки з Днем ангела Романа

Раніше "Телеграф" розповідав, коли в цьому році відзначають Гелловін та як його святкують в різних країнах світу. Відомо, що до цього свята існує різне ставлення в суспільстві.