Привітання з Днем юриста 2024: теплі побажання у картинках і листівках

Читати російською
Автор

Надішліть знайомим юристам щире привітання

У вівторок, 8 жовтня, в Україні святкують День юриста. Це професійний день різних фахівців, які належать до цієї сфери: суддів, нотаріусів, адвокатів, працівників виконавчої служби. Саме час привітати усіх юристів зі святом.

На офіційному рівні День юриста запровадив другий президент Леонід Кучма в 1997 році. Дату — 8 жовтня також обрали невипадково. Саме тоді в 1016 році князь Ярослав Мудрий створив перший збірник законів "Руська правда".

Юристи — це ті фахівці, які мають відмінно знати закони, вміти їх трактувати відносно різних ситуацій. До того ж закони часто змінюють, реєструють нові, тому важливо постійно слідкувати за правовою системою.

Також одним із важливих вмінь юристів є наводити переконливі аргументи, аби захистити свого клієнта та отримати бажаний результат. До того ж такі фахівці повинні виважено оцінювати будь-яку ситуацію та не піддаватися емоціям.

З нагоди свята "Телеграф" підготував тематичні картинки з Днем юриста. Відправляйте їх рідним, знайомим, друзям чи колегам, які працюють юристами. Це гарний спосіб як зробити гарний настрій фахівцям у професійне свято.

Раніше "Телеграф" розповідав про церковний календар на жовтень 2024 року. Чимало релігійних свят отримали інші дати через новоюліанський календар.