Гороскоп на 8 жовтня: Овнам - можливості у роботі, Левам - криза у стосунках

Читати російською
Автор

Знакам Зодіаку потрібно зосередитися на власних бажаннях

Деяких людей у жовтні чекають кардинальні зміни в житті, тому треба знати, до чого готуватися. Водночас "Телеграф" підготував щоденний астропрогноз для всіх знаків Зодіаку. Публікуємо гороскоп на завтра, 8 жовтня, і ділимося порадами астрологів на вівторок.

Овен (21 березня — 20 квітня)

По своїй природі Овни — дуже активні та займають у житті лідерську позицію. Їм важливо реалізовувати свій потенціал на максимум і тримати все під контролем. Настає такий період, коли ця проактивність дуже знадобиться. Варто проявляти себе й отримаєте все, чого хочеться.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Завтра для Тельців буде вдалий день для розв'язання фінансових питань. Ви отримаєте нові можливості для покращення матеріального стану. Варто проявити ініціативу, адже ваші ідеї почують та візьмуть до уваги.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Схоже, Близнюкам потрібно буде приймати важливі рішення. Саме час реалізовувати те, що ви довго відкладали. Спробуйте пошукати нову роботу або розпочати цікавий проєкт. Є висока ймовірність, що все складеться якнайкраще й потім скажете собі "дякую".

Рак (22 червня — 22 липня)

Раки — дуже добрі та чуйні, й вони звикли дбати за комфорт інших людей. І якраз найближчим часом вам треба зосередитися на близьких і рідних, щоб провести з ними час. Приїдьте до них, згадайте теплі моменти з минулого, придбайте щось смачненьке. Ви відчуєте себе краще.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Леви можуть зіштовхнутися з певною кризою в особистих стосунках. А фінальною точкою стане неприємна ситуація, після якої ви вже не зможете мовчати. І тут саме потрібно проговорити з близькою людиною те, що вам не подобається.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Представникам цього знаку Зодіаку характерний перфекціонізм — здатність виконувати все якнайкраще. Завтра вам випаде нагода продемонструвати цю рису у важливих справах. Точність, чіткість, конкретика стануть вашими супутниками.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Астрологи передбачають, що вам треба гарно відпочити. Щоденна завантаженість роботою й домашніми справами може спричинити депресивні стани. Тому важливо вчасно сказати собі "стоп". Заплануйте похід у кіно, кафе або на шопінг. Нові враження — те, чого ви потребуєте.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Попри те, що ми живемо в час буремних змін і повної нестабільності, важливо мати плани на майбутнє. Подумайте, чого б вам хотілося досягти за кілька років, де б ви хотіли жити, чим займатися. Щоб це сталося у вашому житті, треба як мінімум визначитися зі своїми бажаннями.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Жінкам і чоловікам, народжених під цим знаком, варто прислухатися до своєї інтуїції. Вона стане вашим вірним союзником найближчим часом. Внутрішні відчуття підкажуть, як правильно зреагувати на певні події в житті та чого не варто робити.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Козерогам варто пам'ятати, що будь-який негатив треба проживати екологічно, без шкоди для довколишніх. Трансформуйте його в спорт, малювання, інше хобі, яке допоможе скинути напругу. Та не піддавайтеся цим емоціям, адже вони шкодять здоров'ю.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Водоліям необхідно додати в життя активностей. Будь-які фізичні навантаження допоможуть почувати себе краще та отримати більше енергії. Бо постійне сидіння за комп'ютером і відсутність прогулянок псують здоров'я.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Завтра Рибам краще зосередитися на власному моральному стані. Не дозволяйте нікому красти вашу енергію та маніпулювати. Твердо кажіть "ні", не давайте іншим змогу визначати ваш настрій і не спілкуйтеся з токсичними людьми.