У Діви виникнуть труднощі з грошима, а у Водолія успіх у всьому: гороскоп Таро на 8 жовтня 2024

Читати російською
Автор

У цей день деяким доведеться ухвалювати важливі рішення

8 жовтня для всіх знаків Зодіаку обіцяє бути насиченим днем, повним змін, важливих рішень та можливостей для зростання. Карти Таро нагадують, що для багатьох цей день принесе зміни у різних аспектах життя — від фінансів до особистих стосунків. Деяким знакам варто бути обережними з грошима та рішеннями, щоб уникнути втрат, тоді як іншим супроводжуватиме удача та гармонія. Цього дня важливо прислухатися до себе, проявляти ініціативу та не боятися змін, навіть якщо вони мають вигляд викликів.

Про це говорить розклад за картами Таро, що випав на восьмий день жовтня. "Телеграф" пропонує дізнатися, на що чекати саме Вам.

Овен — Колесо Фортуни

Назва карти говорить сама за себе. У вівторок щось у Вашому житті зміниться на краще. Не виключено, що доведеться десь ризикнути, але успіх на Вашому боці.

Телець — перевернута Дев’ятка пентаклей

У перевернутому вигляді карта попереджає про нерозсудливість та фінансові втрати. Ймовірно, Ви десь не прислухаєтеся до поклику серця, приймете неправильне рішення і помилитеся. Це може стосуватися як роботи, так і домашніх справ, сім’ї, друзів.

Близнюки — перевернута Четвірка мечів

На вас чекають нові битви. Можуть повернутись старі проблеми або справи, з якими Ви розпрощалися. Можливо, доведеться нарешті прийняти якесь важливе рішення, щоб поставити крапку в історії.

Рак — перевернутий Лицар пентаклей

Ця карта пророкує неприємності у фінансовому плані — до них можуть призвести імпульсивні покупки, проблеми на роботі, втрата заощаджень та безвідповідальність. Можливо, це станеться не саме з Вами, а з кимось близьким.

Лев — Дев’ятка жезлів

Друга назва карти — "Владика великої сили". Карта попереджає, що ви можете зіткнутися з якоюсь старою проблемою. Але не засмучуйтесь, сила буде на Вашому боці, і Ви впораєтеся.

Діва — перевернута Шістка пентаклей

У вівторок можуть виникнути проблеми з грошима. Тому відмовтеся від азартних ігор та укладання угод, велика можливість обману. Також найближчим часом Ви можете відчути холод із боку партнера у стосунках.

Терези — перевернута Трійка мечів

Ця карта ще називається Владика печалі. У прямому положенні вона попереджає про драму і серйозні розчарування, але в перевернутому вигляді каже, що удар буде не таким вже й сильним, можливо, трапиться щось погане, до чого Ви були готові, або що не так важливо для Вас. У будь-якому випадку Ви переживете це без серйозних наслідків.

Скорпіон — Місяць

Це карта обману. Можливо, найближчим часом ви будете нечесні з кимось або із самим собою, потрапите в полон розчарування та розгубленості.

Стрілець — Двійка пентаклей

Ще ця карта називається Владика гармонійної зміни. Якщо останнім часом Вам було важко знаходити баланс між особистим життям, емоціями, роботою та іншими справами, то у вівторок це може хоч трохи, але змінитись.

Козоріг — Туз жезлів

Це карта зародження чогось, — почуттів, нової справи, ідеї, задуму, мети чи якоїсь події. Найближчим часом Вам буде супроводжувати успіх і можливо Ви отримаєте якісь гроші. Нині чудовий час для прояву ініціативи.

Водолій — Помірність

У вівторок обставини зійдуться сприятливим для Вас чином і Ви зможете реалізувати давно задумане. У Вас може вийти зібрати якісь заощадження, але поки що їх краще нікуди не вкладати.

Риби — Туз кубків

Це карта любові духовної та емоційної. Можливо, саме у вівторок виповниться Ваше давнє таємне бажання або зустрінеться справжнє кохання. Не виключено, що цього дня ви отримаєте хорошу пораду від старшої чи впливової людини.