Тельцям дуже потрібен відпочинок, а у Скорпіонів зруйнуються плани: гороскоп Таро на 7 жовтня 2024

Читати російською
Автор

Карти обіцяють непростий день

7 жовтня у деяких знаків Зодіаку можуть виникати затримки, складнощі та випробування на емоційному та професійному фронтах. Хтось зазнає занепаду сил або розчарування. Але серед цих викликів буде можливість для переосмислення, самопізнання та внутрішнього зростання. У понеділок важливо виявляти обережність, не квапити події та не піддаватися емоціям, які можуть захлеснути. День вимагатиме терпіння, самоконтролю та усвідомленого підходу до кожного кроку.

Про це говорить розклад за картами Таро, що випав на сьомий день жовтня. "Телеграф" пропонує дізнатися, на що чекати саме Вам.

Овен — перевернута Імператриця

У цьому положенні карта попереджає, що ви будете не в дусі, можете страждати від гніву, поганого настрою, ревнощів та жадібності. Особливих зрушень у справах поки що чекати не варто. Намагайтеся не посваритися з близькими.

Телець — перевернутий Туз жезлів

У цьому положенні картка попереджає, що можливості можуть бути втрачені, а плани не реалізовані. Карта радить не братися за все відразу, у вас може просто не вистачити сил. Дайте собі відпочити.

Близнюки — перевернута Трійка жезлів

Незабаром у Вас може все впасти з рук, задумані плани — не реалізуватися, ба більше, можуть виникнути проблеми із порозумінням із колегами. Постарайтеся не хапатися за все одразу, інакше нічого не доведете до кінця.

Рак — перевернутий Світ

У цьому положенні карта каже, що Ви близькі до успіху, але з якихось причин повна перемога поки що не настане. У цей день ви можете відчувати метушню, коли все падає з рук. Цього дня не ігноруйте пов’язані зі здоров’ям питання.

Лев — Лицар пентаклей

Карта каже, що у вівторок Ви зможете виявити свою професійну хватку. Завдяки працьовитості та наполегливості Ви зможете просунутися на шляху до досягнення поставленої мети, особливо в робочих питаннях.

Діва — Сімка мечів

Ця карта попереджає про те, що Вас можуть обдурити, обікрасти або якимось іншим чином зрадити. Не проявляйте у понеділок наївності та зайвої довіри, і краще відкладіть ухвалення важливих рішень. Проблеми можуть підкрастись з несподіваного фронту.

Терези — Десятка мечів

Вам попався Владика великої загибелі. Якісь ваші плани можуть накритися мідним тазом. Але не обов’язково це стане для Вас трагедією. Можливо, це буде етап переосмислення цінностей, "загибель" чогось у Вашому житті, що Вам більше не потрібно.

Скорпіон — перевернута П’ятірка мечів

Це Владика поразки, і вона попереджає, що Ваші плани можуть порушитись, звалитися раптова проблема чи нещастя. Краще відкладіть усі важливі справи.

Стрілець — перевернутий Місяць

У звичайному положенні ця карта обіцяє мало хорошого, але в перевернутому вигляді прогнозує, що з’явиться проблиск наприкінці тунелю, настануть позитивні зміни, а щире кохання та турбота переможуть самообман і сум’яття.

Козоріг — Шістка пентаклів

Ця карта також відома як Владика матеріального процвітання або просто Щедрість. Вона каже, що Ви матимете сприятливий день для вкладень. Також допоможіть тому, хто цього потребує, — добро повернеться до Вас добром.

Водолій — Двійка мечів

Ця карта радить відгородитися на якийсь час від навколишнього світу, — є ризик, що Вас спробують залучити до конфліктів, або Ви зробите помилку в прийнятті рішень.

Риби — перевернутий Туз кубків

Доленосні зустрічі та блага відстрочуються, а Ваші надії та очікування поки не виправдаються. Карта попереджає, що в понеділок на Вас чекає апатія, дратівливість та перепади настрою.