Таропрогноз на 7 жовтня 2024 року: виберіть карту й дізнайтесь, що на вас чекає в понеділок

Читати російською
Автор

Карти радять провести час наодинці із самим собою

У понеділок, 7 жовтня, для декого не зайвим буде зосередитися на відновленні сил, переглянути свої цілі та уважно поглянути на можливості, що виникають. Також у цей день важливо уважно поставитися до своїх грошей та здоров’я.

Таке попередження дають карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа" на 7 жовтня.

Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

telegraf.com.ua

Тепер час дізнатися, яка це була карта:

Зліва направо — Четвірка мечів, Сімка кубків, П’ятірка мечів /Telegraf

Четвірка мечів

Це карта перерви між битвами, що говорить про те, що Вам потрібний тайм-аут. Можливо, зараз у Вас повно невирішених справ, проте потрібен перепочинок, після якого Ви з новими силами ринете в бій. Проведіть час віч-на-віч із собою, влаштуйте собі відпочинок від гаджетів, — це піде на користь.

Сімка кубків

Ця карта часто символізує плутанину, невизначеність та ілюзії. Ви можете опинитися в ситуації, коли перед вами буде багато можливостей, але не всі реальні чи корисні. Важливо розрізняти свої справжні бажання та цілі від фантазій та ілюзій. Будьте обережні зі спокусливими пропозиціями або тим, що здається надто хорошим, щоб бути правдою.

П’ятірка мечів

Ще ця карта називається Владикою матеріальних негараздів, і вона попереджає про втрати. Швидше за все маються на увазі втрати матеріального характеру, проте може йтися і про проблеми зі здоров’ям та у відносинах. Притримайте поки що довгострокові плани, краще перегляньте свої пріоритети на майбутнє, щоб чорна смуга швидше закінчилася.

Раніше "Телеграф" розповідав, серед яких знаків Зодіаку зустрічаються найкращі сусіди. Зазвичай, це доброзичливі люди, які завжди готові прийти на допомогу.