З Днем територіальної оборони 2024! Барвисті листівки та картинки для привітання

Читати російською
Автор

Щорічно у першу неділю жовтня відзначається у першу неділю жовтня. Цьогоріч свято припадає на 6 число. Цей день присвячений військовослужбовцям та добровольцям Сил територіальної оборони, які стали ключовим елементом захисту України від зовнішніх загроз. До речі, сьогодні також відзначається День вчителя.

Свято було започатковано указом Президента України в 2020 році. Створення Дня територіальної оборони стало важливим кроком у визнанні внеску Сил територіальної оборони у захист держави.

Привітання з Днем територіальної оборони — це визнання величезного внеску цих сміливих людей у захист України, незалежно від того, чи йдеться про професійних військових, ветеранів, чи добровольців. Це можливість подякувати за їхню щоденну працю і жертви, які вони приносять заради миру і свободи.

Саме тому "Телеграф" підготував для вас красиві привітання у листівках і картинках, щоб ви могли привітати тих, хто доєднався до тероборони. Надішліть барвисту листівку знайомим, близьким чи друзям і висловіть вдячність за оборону нашої держави.

Фото: amazingukraine /amazingukraine.pro
Фото: amazingukraine /amazingukraine.pro
Фото: amazingukraine /amazingukraine.pro
Фото: glavred.net /glavred.net
Фото: glavred.net /glavred.net

Раніше "Телеграф" ділився барвистими привітаннями у листівках з Днем вчителя 2024. Ми зібрали для вас найкрасивіші картинки.