Левам — багатство, Козорогам — конфлікти: гороскоп Таро на 6 жовтня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, на що чекати 6 жовтня
Гороскоп Таро, на що чекати 6 жовтня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Карти радять прислухатись до себе цього дня

Неділя, 6 жовтня, стане випробуванням для деяких знаків, вимагаючи терпіння та стриманості, а для інших день принесе надію, стабільність та навіть фінансове щастя. Будьте уважні до знаків долі, прислухайтеся до своєї інтуїції та не поспішайте з ухваленням важливих рішень.

Такий прогноз можна зробити за картами Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа" на шостий день жовтня. Дізнайтесь, чого очікувати саме Вам.

Овен — перевернута Вісімка жезлів

У цьому положенні карта вказує на те, що Ви, можливо, занадто багато на себе звалили й женете вперед паровозу, варто сповільнитися, інакше нашкодите як собі, так і своїм відносинам з оточуючими.

Телець — Лицар пентаклей

Карта каже, що у неділю Ви зможете виявити свою професійну хватку. Завдяки працьовитості та наполегливості Ви зможете просунутися на шляху до досягнення поставленої мети, особливо в робочих питаннях.

Близнюки — перевернута Четвірка кубків

У звичайному положенні ця карта говорить про відмову від світу і переоцінку цінностей, однак її перевернуте становище вказує на те, що Ви нарешті готові попрямувати назустріч пригодам та новим шансам, відкритися для нових почуттів, надій та емоцій.

Рак — перевернутий Король жезлів

Ви впевнено йдете до своєї мети, але при цьому не надто замислюєтеся про почуття оточуючих, що може обернутися для Вас конфліктами, невтішними відгуками та неприємними новинами. По можливості будьте добрішими.

Лев — Десятка пентаклей

Друга назва цієї карти – Владика багатства. Дає надію, правда? Карта обіцяє стабільність, добробут та успіх у справах. Насолоджуйтеся життям цієї неділі.

Діва — перевернутий Світ

У цьому положенні карта каже, що Ви близькі до успіху, але з якихось причин повна перемога поки що не настане. У цей день ви можете відчувати метушню, коли все падає з рук. Цього дня не ігноруйте пов’язані зі здоров’ям питання.

Терези — перевернута Дев’ятка мечів

Незабаром у житті настане більш сприятливий період, надія і віра допоможуть Вам оговтатися від випробувань, а поки запасіться терпінням.

Скорпіон — Двійка пентаклей

Ще ця карта називається Владика гармонійної зміни. Якщо останнім часом Вам було важко знаходити баланс між особистим життям, емоціями, роботою та іншими справами, то у неділю це може трохи, але змінитись.

Стрілець — Паж пентаклей

У неділю Ви матимете сили та бажання вчитися новому, робити висновки зі старих помилок, — не проґавте таку можливість. Також протягом дня може зустрітися темноволосий юнак, можливо, солдат.

Козоріг — перевернутий Лицар мечів

У цьому положенні карта каже, що в неділю Ви можете бути надмірно агресивними та імпульсивними, через що можете спровокувати конфлікти і зазнати чогось невдачі. Намагайтеся тримати себе в руках.

Водолій — перевернута Десятка мечів

У звичайному положенні ця карта прогнозує лихо, яке може обвалитися громом серед ясного неба. Однак перевернута Десятка мечів обіцяє промінчик надії, який незабаром осяє Ваше життя. На деякий час труднощі відступлять, з’являться гроші та удача — не проґавте їх.

Риби — Шістка пентаклей

Ця карта також відома як Владика матеріального процвітання або просто Щедрість. Вона каже, що Ви матимете сприятливий день для вкладень. Також допоможіть тому, хто цього потребує, — добро повернеться до Вас добром.