На Близнюків накотить смуток, а у Стрільців налагодиться життя: гороскоп Таро на 5 жовтня 2024

Читати російською
Автор

Карти радять зберігати спокій

Субота, 5 жовтня, обіцяє виявитися насиченим днем для всіх знаків зодіаку. Одним доведеться зіткнутися з обманом і непередбаченими труднощами, що потребують обережності та уваги, інші можуть розраховувати на удачу, нові починання і світлі моменти. Цей день буде сповнений як злетів, так і падінь, а ключем до успіху стане свідомість та готовність до змін.

Такий прогноз можна зробити за картами Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа" на п’ятий день жовтня. Дізнайтесь, чого очікувати саме Вам.

Овен — Сімка мечів

Ця карта попереджає про те, що Вас можуть обдурити, обікрасти або якимось іншим чином зрадити. Не виявляйте наївності та зайвої довіри і краще відкладіть прийняття важливих рішень. У суботу проблеми можуть підкрастись із несподіваного фронту.

Телець — Туз жезлів

Це карта зародження чогось, — почуттів, нової справи, ідеї, задуму, мети чи якоїсь події. Найближчим часом Вам буде супроводжувати успіх і можливо Ви отримаєте якісь гроші. Нині чудовий час для прояву ініціативи.

Близнюки — Четвірка кубків

Ця карта каже, що Ви будете дещо відхилені від світу та благ, які він пропонує. Може накотити туга, — трошки можна посумувати. Але не пропустіть блага та можливості, які Вам пропонує всесвіт.

Рак — перевернута Двійка пентаклей

Ви взяли на себе дуже багато всього, через що у справах у суботу можуть статися невдачі, а Ваші витрати можуть значно перевищити доходи.

Лев — Ієрофант

Ви безперечно досягли успіхів, проте не варто задаватися або зупинятися на досягнутому і бути надмірно самовпевненим. Карта рекомендує прислухатися до порад цього дня. Вони можуть допомогти знайти рішення з питання, що хвилює Вас.

Діва — перевернута Трійка жезлів

Незабаром у Вас може все впасти з рук, задумані плани — не реалізуватися, і, щобільше, можуть виникнути проблеми із порозумінням із колегами. Постарайтеся не хапатися за все одразу, інакше нічого не доведете до кінця.

Терези — Місяць

Це карта обману. Можливо, найближчим часом ви будете нечесні з кимось або із самим собою, потрапите в полон розчарування та розгубленості.

Скорпіон — перевернута П’ятірка мечів

Це Владика поразки, і вона попереджає, що Ваші плани можуть порушитись, звалитися раптово проблема чи нещастя. Краще відкладіть усі важливі справи.

Стрілець — Сонце

Це дуже гарна карта. На вас чекає сонце, тепло, радість, сімейне щастя. Якщо Ви хворіли, можливо, саме зараз підете на поправку. А якщо з кимось були у сварці, то саме час помиритись.

Козоріг — Колесо Фортуни

Назва карти говорить сама за себе, і субота може принести Вам новий поворот у житті на краще. Можливо, доведеться десь ризикнути, але успіх на Вашому боці.

Водолій — Королева мечів

Це королева сили та незалежності, вона керується розумом, а не серцем, а тому їй супроводжує успіх у справах та роботі. Покладіться на свою інтуїцію, вона підкаже Вам, як зробити краще.

Риби — перевернута Дев’ятка жезлів

У Вашому житті може спливти якась неприємність, яка з Вами вже траплялася, — це може бути повернення старої проблеми або людини з минулого. У суботу будьте зібрані й насторожі, тоді Ви зможете дати відсіч і все зробити на краще.