У Скорпіонів настає переломний момент, а Овни можуть досягти успіху: гороскоп Таро на 4 жовтня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, чого чекати 4 жовтня Новина оновлена 03 жовтня 2024, 22:38
Гороскоп Таро, чого чекати 4 жовтня. Фото Згенеровано ШІ, freepik

Карти радять зберігати спокій

У п’ятницю, 4 жовтня, кожному знаку Зодіаку варто прислухатися до сигналів долі, адже цей день обіцяє бути сповненим як труднощів, так і можливостей для зростання. Деякі знаки мають зіткнутися з несподіваними змінами і переосмисленням свого життя, інші можуть відчувати втрату гармонії. Але поряд із випробуваннями з’являються і шанси для самовдосконалення та перемог. Незалежно від майбутніх викликів важливо зберігати спокій і сприймати події як частину життя.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа" на четвертий день жовтня. Дізнайтесь, чого очікувати саме Вам.

Овен — Маг

Ця карта говорить, що скоро Ви можете отримати можливість досягти успіху, вирішити якісь завдання та примножити стан шляхом творчих та частково екстравагантних рішень. Не бійтеся пробувати нове.

Телець — перевернута Десятка кубків

Скоро ви можете відчути, що все падає з рук, втрачено гармонію та назрівають конфлікти, — відпочиньте поки що від усього і дайте зібратися собі з силами.

Близнюки — перевернутий Паж жезлів

Ви можете бути схильними до невиправданого ризику та впертості, що може зашкодити Вам. Також картка може попереджати про погані новини або важливі звістки, що прийшли із запізненням.

Рак — Справедливість

Це карта дії, спрямованої на надання життю рівноваги. Вам пощастить знайти баланс між сферами свого життя. Також легко буде вчитися чогось нового.

Лев — Повішений

Попри похмуру назву, ця карта говорить про людину, яка зреклася чогось меншого для більшого блага, щось переосмислила і стала мудрішою. Незабаром у Вас можуть змінитись цінності або статися зміни в житті. Не бійтеся і просто вірте, що все буде так, як призначено, і тільки на краще.

Діва — Трійка мечів

Ще ця карта називається Владикою печалі. П’ятниця буде не Вашим днем, чекайте поганих звісток, конфліктів та смутку. Карта радить проявити стійкість перед проблемами, — це допоможе набути духовного зростання.

Терези — Паж пентаклей

У п’ятницю Ви матимете сили та бажання вчитися новому, робити висновки зі старих помилок, — не проґавте таку можливість. Також протягом дня може зустрітися темноволосий юнак, можливо, солдат.

Скорпіон — Башта

Для Вас настав переломний момент, і найближчим часом у Ваше життя можуть прийти зміни. Вони можуть бути нелегкими, але чим менш охоче Ви їх прийматимете, тим більш болючими вони стануть.

Стрілець — перевернута Дев’ятка жезлів

У Вашому житті може спливти якась неприємність, яка з Вами вже траплялася, — це може бути повернення старої проблеми або людини з минулого. У п’ятницю будьте зібрані та насторожі, тоді Ви зможете дати відсіч і все розв'язати на краще.

Козоріг — перевернутий Ієрофант

Можливо, для Вас настав час змін. При чому Вам захочеться кинути виклик традиційним правилам та спробувати щось нове, експериментальне, ексцентричне. Не чіпляйтесь за старе, навчіться прислухатися до себе.

Водолій — перевернена Двійка пентаклів

Ви взяли на себе дуже багато всього, через що в п’ятницю у справах можуть статися невдачі, а ваші витрати можуть значно перевищити доходи.

Риби — перевернута Вежа

Настав час для змін у вашому житті. У звичайному положенні карта каже, що вони будуть серйозними та болючими, проте перевернена Башта вказує на те, що Ви готові до змін на краще, і зможете легко їх прийняти.