Гороскоп на 4 жовтня: Близнюків врятує скромність, а Діви стануть ближче з рідною людиною

Читати російською
Автор

Знаків Зодіаку завтра прикрашатиме скромність та оригінальність

Актуальний Таро-прогноз на жовтень для наших читачів ми вже підготували, а тепер "Телеграф" представляє щоденний астропрогноз для всіх знаків Зодіаку. Публікуємо гороскоп на завтра, 4 жовтня, і ділимося порадами астрологів на п’ятницю.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Рибам варто остерігатись шаблонного мислення, яке може віддалити їх від близьких людей. Особливу увагу слід приділити зовнішньому вигляду — охайність та одяг із синіми відтінками принесуть більше удачі. На Овнів чекають доленосні зміни.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Вранці нічні світила будуть у конфлікті, і краще не чинити опір труднощам, а спокійно перечекати бурю. Займіться рутинними справами, а після обіду перейдіть на важливіші завдання. Вечір проведіть у приємній та розслаблюючій атмосфері.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Скромність завтра буде вашою найкращою прикрасою. Намагайтеся зберігати помірність і дотримуватись балансу. Уникайте спроб поєднувати несумісне — вам доведеться вибрати між кар’єрою та особистим життям.

Рак (22 червня — 22 липня)

Відмінний день для розв'язання фінансових питань та здійснення покупок. Тим, хто шукає роботу, варто проявити активність: надсилайте резюме, телефонуйте потенційним роботодавцям, відвідуйте співбесіди. Подібні зустрічі відбудуться успішно. Раки знайдуть свою другу половинку.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Цей день буде вдалим для товариських людей та тих, хто зайнятий творчістю. У цілому нині він сприятливий як для роботи, так і для відпочинку. Зверніть увагу на здоров’я: одягайтеся за погодою і не перевантажуйте себе.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Нічні світила мають сильний вплив на стосунки та любов. Це особливо вдалий час для розв'язання особистих питань. Такі зміни можуть допомогти стати ближчими до близьких і повернути щирість у стосунках.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Доля готує щось значуще, і цей день — лише підготовка до майбутніх подій. Краще утриматися від ухвалення серйозних рішень. Плани можуть виявитися далекі від реальності, тому зараз розумніше оцінити ситуацію та свої можливості.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Відмовтеся завтра від планування. Успіх прийде завдяки швидкій реакції та здатності до імпровізації. Важливо спілкуватися з оточуючими: навіть банальні розмови можуть принести позитивні зміни, тому не варто ігнорувати навіть повідомлення.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

День сприятливий для активної роботи, спілкування, нових знайомств та починань. Енергії буде багато, тому важливо не витрачати її марно. Намагайтеся залишатися в позитивному настрої, тому що багато хто буде чутливий до критики і дрібниць. На Стрільців звалиться багатство.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Багато хто буде сповнений енергії, а це може призвести до несподіваних, але не завжди приємних наслідків. Зростає ризик появи недоброзичливців чи скоєння необачних вчинків, які можуть зашкодити справам. Уникнути проблем допоможе уважність.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Цей день обіцяє бути насиченим та позитивним. Як його провести – на відпочинку та розвагах чи в роботі та справах – вирішувати вам. Нічні світила перебувають у гармонії, тому тим, хто займається улюбленою справою та несе добро у світ, супроводжує успіх.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Очистьте свій інформаційний простір: видаліть непотрібні контакти, номери та позбавтеся спаму в соціальних мережах. Вечір ідеально підходить для духовних практик, медитації та повного розслаблення.