Зі святом! Привітання у патріотичних листівках до Дня захисників та захисниць України 2024

Читати російською
Автор

Привітайте героїв та героїнь із важливим святом 1 жовтня

Сьогодні 1 жовтня у церковне свято Покрова Пресвятої Богородиці 2024 в Україні та День українського козацтва відзначається ще одна значуща подія – День захисників та захисниць України.

Свято було започатковане указом президента Петра Порошенка у 2014 році як альтернатива 23 лютого, яке в країні-агресорці відзначається як День захисника Вітчизни. З 2015 року День захисників та захисниць в Україні також став офіційним вихідним, але цього року додаткового вихідного не буде через продовження воєнного стану до 11 листопада.

1 жовтня вітають усіх, хто присвятив своє життя захисту батьківщини: військовослужбовців Збройних Сил, Національної гвардії, а також ветеранів АТО та Другої світової війни. Цього дня українці вшановують пам’ять героїв минулого та згадують тих, хто віддав своє життя у сучасній війні з Росією.

Для того, щоб наші читачі змогли привітати своїх героїв та героїнь із цим значним днем, "Телеграф" створив яскраві листівки та вітальні картинки до Дня захисників та захисниць України 1 жовтня.

Раніше "Телеграф" публікував найкращі привітання до Дня українського козацтва 2024. Їх легко можна відправити по соцмережі чи месенджеру.