Діви отримають гроші, а Риби кинуть виклик традиціям: гороскоп Таро на 1 жовтня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, чого чекати 1 жовтня
Гороскоп Таро, чого чекати 1 жовтня

Карти обіцяють непоганий день

1 жовтня для багатьох знаків Зодіаку стане днем випробувань та змін. Для одних це буде можливість переглянути свої плани та цілі, а для інших – шанс звільнитися від старого та зробити крок уперед. Деякі можуть зіткнутися з несподіваними новинами чи необхідністю приймати важливі рішення, тоді як інші отримають обіцянку стабільності та успіху.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа" на перший день жовтня. Дізнайтеся, чого очікувати і як найкраще підготуватися до наступного дня.

Овен — перевернутий Туз жезлів

У цьому положенні карта попереджає, що можливості можуть бути втрачені, а плани не реалізовані. Карта радить не братися за все відразу, у вас може просто не вистачити сил. Дайте собі відпочити.

Телець — Десятка пентаклей

Друга назва цієї карти – Владика багатства. Дає надію, правда? Карта обіцяє стабільність, добробут та успіх у справах. Насолоджуйтеся життям цього вівторка.

Близнюки — перевернута Трійка мечів

Ця карта ще називається Владика печалі. У прямому положенні вона попереджає про драму і серйозні розчарування, але в перевернутому вигляді каже, що удар буде не таким вже й сильним, можливо, станеться щось погане, до чого Ви були готові, або що не так важливо для Вас. У будь-якому випадку Ви переживете це без серйозних наслідків.

Рак — перевернутий Король кубків

У цьому положенні карта попереджає, що невдовзі Ви можете втратити щось, а також зустрітися з нечесністю, підступністю та обманом. Будьте обережні при спілкуванні цього дня. Хтось у Вашому оточенні може бути не тим, за кого себе видає.

Лев — перевернутий Місяць

У звичайному положенні ця карта обіцяє мало хорошого, але в перевернутому вигляді прогнозує, що з’явиться проблиск наприкінці тунелю, настануть позитивні зміни, а щире кохання та турбота переможуть самообман і сум’яття.

Діва — Четвірка жезлів

Ця карта обіцяє грошові надходження, успіх у справах, гарні вкладення та набуття фінансової стабільності. Також у Вас можуть успішно вирішитись якісь житлові питання.

Терези — порожня карта

У колоді є дві карти, які з обох боків виглядають однаково, і вони мають відразу кілька трактувань. Можливо, події першого жовтня ще не визначено для Вас, або знання про них може чимось нашкодити Вам. Ще як варіант, Ви самі не хочете або не готові отримати цю інформацію.

Скорпіон — перевернута Сімка жезлів

У цьому положенні карта виступає застереженням. Незабаром Ви можете отримати неприємні новини, при цьому варто бути рішучим, щоб з ними впоратися.

Стрілець — Колесо удачі

Назва карти говорить сама за себе, і 1 жовтня може принести Вам новий поворот у житті на краще. Можливо, доведеться десь ризикнути, але успіх на Вашому боці.

Козоріг — Колесниця

Швидше за все, ваші емоції відійдуть на другий план і головним буде розум. Тому цей день стане дуже вдалим для розв'язання важливих питань, позбавлення всього зайвого і старого, початку здорового способу життя.

Водолій — перевернута Четвірка мечів

У цьому положенні карта каже, що попереду у вас нові битви, — можливо, повернення старих проблем або справ, з якими Ви розпрощалися, може знадобитися нарешті прийняти якесь важливе рішення, щоб вирішити ситуацію.

Риби — перевернутий Ієрофант

Можливо для Вас настав час змін. При чому Вам захочеться кинути виклик традиційним правилам та спробувати щось нове, експериментальне, ексцентричне. Не чіпляйтеся за старе, навчіться прислухатися до себе.