У Скорпіонів з’являться нові надії, а у Тельців — проблеми з грошима: гороскоп Таро на 29 вересня 2024

Читати російською
Автор

Для багатьох це буде складний день

Неділя принесе неоднозначну енергію для різних знаків Зодіаку. Цей день обіцяє бути повним викликів та випробувань, які потребують уважного підходу до фінансів та емоційного стану. Деякі зіткнуться з необхідністю виявити сміливість і готовність до змін у вигляді фінансових труднощів чи непередбачуваних подій. Однак для деяких цей час стане можливістю подолати перепони, знайти нові сили чи переглянути свої плани.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа" на двадцять дев’ятий день вересня. Дізнайтеся, чого очікувати і як найкраще підготуватися до наступного дня.

Овен — перевернута Десятка пентаклей

У звичайному положенні карта називається Владикою багатства, але в перевернутому навпаки попереджає, що у неділю Ваше матеріальне щастя може опинитися під загрозою. Уникайте підписання важливих документів та фінансових ризиків.

Телець — перевернутий Лицар пентаклей

Ця карта пророкує неприємності у фінансовому плані — до них можуть призвести імпульсивні покупки, проблеми на роботі, втрата заощаджень та безвідповідальність. Можливо, це станеться не саме з Вами, а з кимось близьким.

Близнюки — перевернута Королева кубків

На жаль, ця королева вказує на те, що кінець тижня у Вас може ознаменуватися поганим настроєм та депресивним станом, буде схильність відмовитися від проблем та миру в цілому за допомогою відходу в ілюзорний світ сп’яніння чи телебачення. "Заземліться", робіть щось руками й намагайтеся не заглиблюватись у погані думки.

Рак — Сімка жезлів

На карті намальований юнак, який сміливо виступає із жезлом проти шести інших жезлів. Може здатися, що битва нерівна, але наш боєць впевнений у собі і займає вигіднішу позицію, а значить може досягти успіху.

Насамперед ця карта мужності та конфронтації. Вона говорить про те, що в якійсь зі сфер життя на Вас чекає боротьба, непроста ситуація, але, якщо Ви виявите сміливість і рішучість, все владнається на краще.

Лев — порожня карта

У колоді є дві карти, які з обох боків виглядають однаково, і вони мають відразу кілька трактувань. Можливо, події майбутнього дня ще не визначені для Вас або знання про них може чимось Вам нашкодити. Ще як варіант, Ви самі не хочете або не готові отримати цю інформацію.

Діва — Десятка жезлів

Ця карта попереджає, що на вас може чекати боротьба, випробування в якійсь зі сфер життя. Однак ви попереджені та зможете дати гідний бій усім проблемам.

Терези — порожня карта

У колоді є дві карти, які з обох боків виглядають однаково, і вони мають відразу кілька трактувань. Можливо, події майбутнього дня ще не визначені для Вас або знання про них може чимось Вам нашкодити. Ще як варіант — Ви самі не хочете або не готові отримати цю інформацію.

Скорпіон — перевернута П’ятірка кубків

У перевернутому вигляді ця карта несе нові надії. Все налагодиться, і до Вас повернеться втрачена впевненість у собі. Також може з’явитися хтось із минулого, але повернення це буде позитивним.

Стрілець — Вісімка кубків

Друга назва цієї карти – Владика відмови від успіху. Можливо, Вам доведеться залишити позаду щось хороше, проте не варто засмучуватися, адже це означає, що незабаром у Ваше життя прийде щось краще.

Козоріг — Лицар жезлів

Цей лицар рвучкий, правдивий, відважний і завжди готовий відстояти своє. Він може вказувати на те, що найближчим часом на Вас чекають зміни, і зовсім не обов’язково вони будуть приємними. Можливі сварки та несподіванки, проте водночас вони можуть відкрити нові можливості для зростання. Також ця карта може вказувати на швидкий переїзд.

Водолій — Вісімка мечів

Ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами і не відчувати в собі сили що-небудь вирішувати. Карта попереджає, що можуть виникнути тимчасові проблеми або погані новини.

Риби — перевернутий Туз жезлів

У цьому положенні карта попереджає, що можливості можуть бути втрачені, а плани не реалізовані. Карта радить не братися за все відразу, у вас може просто не вистачити сил. Дайте собі відпочити.