Таропрогноз на 29 вересня 2024 року: виберіть карту й дізнайтесь, що на вас чекає в неділю

Читати російською
Автор

День буде контрастним

В останній день поточного тижня деяким доведеться зіткнутися із неприємностями. До того ж, швидше за все, це будуть давні проблеми. Також у неділю можливо доведеться сперечатися та відстоювати свою думку. Проте для інших це буде дуже вдалий день.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі на 29 вересня від "Телеграфа". Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

telegraf.com.ua

Тепер час дізнатися, яка це була карта:

Зліва направо — перевернута Дев’ятка жезлів, П’ятірка жезлів, перевернута П’ятірка пентаклей /telegraf.com.ua

Перевернута Дев’ятка жезлів

У Вашому житті може спливти якась неприємність, яка з Вами вже траплялася, — це може бути повернення старої проблеми або людини з минулого. У неділю будьте зібрані та насторожі, тоді Ви зможете дати відсіч і все вийде на краще.

П’ятірка жезлів

Ще одна назва цієї карти — Владика боротьби, і вона попереджає, що Вам доведеться постояти за себе, поборотися. Конфлікт може статися у будь-якій сфері життя: у сім’ї, на роботі, навіть із самим собою. Якщо постараєтеся, то доведете свою правоту й обернете ситуацію на краще.

Перевернута П’ятірка пентаклей

У цьому положенні карта вказує, що в неділю у Вас нарешті можуть вирішитись якісь проблеми, пов’язані з грошима та матеріальним статком загалом. А якщо Ви хворіли, саме в цей день, можливо, почнете одужувати.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки китайського гороскопа буде супроводжувати успіх на початку жовтня.