Геніальні ідеї та несподівана допомога: три знаки китайського гороскопа, яким пощастить на початку жовтня

Читати російською
Автор

Дізнайтеся, хто зловить успіх за хвіст

З настанням жовтня варто очікувати на нову енергетичну хвилю, яка подарує можливість кожному проявити свої найкращі якості. Це час, коли інтуїція та внутрішні відчуття відіграватимуть вирішальну роль у прийнятті рішень.

У період з 30 вересня по 6 жовтня важливо бути відкритими до нових можливостей, навіть якщо вони спочатку видадуться незвичайними. Тиждень буде наповнений активними подіями та шансами для особистого зростання. Про це можна судити з гороскопу, який опубліковано на Yourtango.

На початку жовтня у тих чи інших сферах особливо пощастить трьом знакам китайського гороскопу.

Собака

У період з 30 вересня до 6 жовтня відбуватимуться події, які змусять відчути себе суперзіркою. Вони принесуть із собою драйв, позитив та бажання підкорити всі вершини. Все, що потрібно зробити, це продовжувати рухатися обраним шляхом. Вашим талісманом цього тижня стане червоний колір.

Змія

Найближчого тижня для вас особливо щасливими будуть подорожі. Не дивуйтеся, коли отримаєте випадкову допомогу, коли вона вам найбільше потрібна. Якщо ви не плануєте поїздки, більше часу проводьте на свіжому повітрі цього тижня, відвідайте місця, де ви ще не були. Це можна зробити навіть у межах свого міста. Вийдіть із зони комфорту та досліджуйте його як турист. Поїздка на вихідні теж може бути тим, що вам потрібно.

Загалом цього тижня вам принесуть удачу синій, зелений та жовтий кольори.

Півень

Цього тижня важливо прислухатися до свого внутрішнього голосу та інтуїції. Цей тиждень принесе вам вдалі ідеї, які допоможуть у різних ситуаціях. Якщо ви відчуваєте заклик, запишіть ці спостереження, щоб не забути їх. Загалом цього тижня вам принесуть удачу зелений, жовтий та синій кольори.