Для Терезів є хороші новини, а Стрільцям краще побути на самоті: гороскоп Таро на 28 вересня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, на що чекати 28 вересня
Гороскоп Таро, на що чекати 28 вересня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

День буде багатий на події

Субота обіцяє бути днем, сповненим несподіваних поворотів та випробувань для багатьох знаків Зодіаку. 28 вересня важливо зберігати терпіння та внутрішню рівновагу, попри можливі труднощі та конфлікти. Деякі мають зіткнутися з розчаруваннями, перешкодами й навіть інтригами, але ці ситуації несуть у собі уроки, які допоможуть у майбутньому. Для інших цей день може стати часом для пошуку гармонії та емоційного зростання, а також можливістю відкритися новим враженням та приємним сюрпризам.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа" на двадцять восьмий день вересня. Дізнайтеся, чого очікувати і як найкраще підготуватися до наступного дня.

Овен — перевернута Королева мечів

Карта каже, що у суботу Ви можете зіткнутися з нетерпимістю, невіглаством, грубістю, лицемірством та підступністю. Це може бути спрямоване проти Вас від іншої людини, так і виходити від Вас самих. Наберіться терпіння, день може зробити неприємні сюрпризи.

Телець — перевернутий Паж жезлів

У суботу Ви можете бути схильними до невиправданого ризику та впертості, що може зашкодити Вам. Також карта може попереджати про погані новини або важливі звістки, що прийшли із запізненням.

Близнюки — перевернута Трійка мечів

Ця карта ще називається Владика печалі. У прямому положенні вона попереджає про драму і серйозні розчарування, але в перевернутому вигляді каже, що удар буде не таким вже й сильним, можливо, трапиться щось погане, до чого Ви були готові, або що не так важливо для Вас. У будь-якому випадку Ви переживете це без серйозних наслідків.

Рак — Справедливість

Це карта дії, спрямованої на надання життю рівноваги. Вам пощастить знайти баланс між сферами свого життя. Також легко буде вчитися чогось нового.

Лев — Сімка пентаклей

Друга назва цієї карти "Наполегливість" і вона каже, що Ви отримали якийсь результат своєї праці, але з якихось причин не дуже їм задоволені, можливо, у Вас були інші очікування, а то й зовсім Вам було потрібно щось інше. Порада карти: не приймайте поки що важливих рішень, сповільніться та проведіть час із близькими.

Діва — Лицар жезлів

Цей лицар рвучкий, правдивий, відважний і завжди готовий відстояти своє. Він може вказувати на те, що найближчим часом на Вас чекають зміни, і зовсім не обов’язково вони будуть приємними. Можливі сварки та несподіванки, проте водночас вони можуть відкрити нові можливості для зростання. Також ця карта може вказувати на скорий переїзд.

Терези — Паж кубків

Ця карта обіцяє нові емоції та враження. Можливо, у Вас буде приємна зустріч чи надійдуть хороші новини. Не соромтеся пробувати нове, бути романтичним і ризикованим, — успіх на Вашому боці.

Скорпіон — перевернута Дев’ятка мечів

Незабаром у житті настане більш сприятливий період, надія і віра допоможуть Вам оговтатися від випробувань, а поки запасіться терпінням.

Стрілець — Двійка мечів

Ця карта радить відгородитися на якийсь час від навколишнього світу, — є ризик, що Вас спробують залучити до конфліктів, або Ви зробите помилку в прийнятті рішень.

Козоріг — перевернутий Паж пентаклей

У Вас може з’явитися безшабашний, бунтарський настрій, через що дуже складно даватиметься навчання та робота, і можуть накотити напади жалю до себе. Постарайтеся не піддаватися, бо ще переконаєте себе, що проти Вас весь світ.

Водолій — перевернутий Паж мечів

У цьому положенні карта вказує на підступи, хитрі витівки, перешкоди у справах, причіпки до дрібниць та конфлікти. Постарайтеся не відкривати душу стороннім і бути напоготові, щоб не потрапити в пастку.

Риби — перевернута Четвірка жезлів

І в прямому, і в перевернутому положенні ця карта несе в собі лише позитивне значення, обіцяє процвітання, відпочинок, блаженство та успішне завершення задуманого.