Таропрогноз на 27 вересня 2024 року: виберіть карту та дізнайтесь, що на вас чекає в п’ятницю

Читати російською
Автор

Карти радять помедитувати цього дня

У п’ятницю деякі нарешті отримають заслужене визнання, вийдуть на поверхню приховані наміри або розкриється обман. Дехто буде схильний до необдуманих чи імпульсивних вчинків. Тому в цей день необхідно зберігати спокій та не зайвим буде зайнятися медитацією.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі на 27 вересня. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

telegraf.com.ua

Тепер дізнайтеся, яка це була карта:

Зліва направо — перевернута Сімка мечів, Зірка, перевернутий Блазень /telegraf.com.ua

Перевернута Сімка мечів

У звичайному положенні ця карта нестабільних зусиль, проте перевернутою вона каже, що найближчим часом ситуація врівноважується. Якщо Вас недооцінювали або образили, незабаром ця проблема вирішиться. Ви можете отримати вибачення, визнання, винагороду за свої зусилля.

Зірка

У п’ятницю як ніколи легко буде реалізувати Ваші мрії та таланти. Ви будете "в ресурсі" для самореалізації. Навіть якщо ніколи раніше не куштували, займіться медитацією. Це може допомогти Вам відкрити внутрішні таланти або знайти вихід зі складної ситуації.

Перевернутий Шут (Дурень)

У цьому положенні карта говорить про людину, яка вхопилася за все відразу, через що марно розтрачує ресурси і не може закінчити нічого розпочатого. Ви можете бути схильні до імпульсних і необдуманих вчинків, так що постарайтеся не вирішувати нічого важливого і дати собі перепочити.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку вважають найбільш терплячими.