У Водоліїв повернеться стара проблема, а Раки звільняться від негативу: гороскоп Таро на 27 вересня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, на що чекати 27 вересня
Гороскоп Таро, на що чекати 27 вересня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Яких подій чекати у п’ятницю

Останній робочий день тижня принесе деяким радість і успіх у всіх життєвих сферах, а інших змусить розв'язувати якісь проблеми. Але в результаті неприємності виявляться тимчасовими, а проблеми переборними.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа" на двадцять сьомий день вересня. Дізнайтеся, чого очікувати і як найкраще підготуватися до наступного дня.

Овен — Вісімка мечів

Ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами й не відчувати в собі сили що-небудь вирішувати. Карта попереджає, що можуть виникнути тимчасові проблеми або погані новини.

Телець — Імператриця

Це одна з найприємніших карт у колоді, яка обіцяє, що Ви процвітатимете емоційно та матеріально, а всі блага та радості самі плитимуть до Вас у руки.

Близнюки — Зірка

Як ніколи легко буде реалізувати Ваші мрії та таланти. Ви будете "в ресурсі" для самореалізації. Навіть якщо ніколи раніше не робили цього, займіться медитацією. Це може допомогти Вам відкрити внутрішні таланти або знайти вихід зі складної ситуації.

Рак — перевернутий Диявол

Зазвичай це карта токсичності, страху та помилок, але в перевернутому вигляді вона навпаки вказує на те, що Ви наберетеся сили та хоробрості, щоб почати звільнятися від маніпуляцій та негативу, які тиснули на Вас останнім часом у якійсь зі сфер життя.

Лев — перевернута Вежа

Настав час для змін у вашому житті. У звичайному положенні карта каже, що вони будуть серйозними та болючими, проте перевернута Башта вказує на те, що Ви готові до змін на краще, і зможете легко їх прийняти.

Діва — перевернута Дев’ятка кубків

У цьому положенні карта попереджає, що Ви, можливо, не цінуєте свій успіх і досягнення, і марно витрачаєте гроші заради швидкоплинних задоволень.

Терези — Двійка мечів

Ця карта радить відгородитися на якийсь час від навколишнього світу, — є ризик, що Вас спробують залучити до конфліктів, або Ви зробите помилку в прийнятті рішень.

Скорпіон — перевернутий Світ

У цьому положенні карта каже, що Ви близькі до успіху, але з якихось причин повна перемога поки що не настане. У цей день ви можете відчувати метушню, коли все падає з рук. Цього дня не ігноруйте пов’язані зі здоров’ям питання.

Стрілець — Справедливість

Це карта дії, спрямованої на надання життю рівноваги. Вам пощастить знайти баланс між сферами свого життя. Також легко буде вчитися чогось нового.

Козоріг — перевернутий Король жезлів

Ви впевнено йдете до своєї мети, але при цьому не надто замислюєтеся про почуття оточуючих, що може обернутися для Вас конфліктами, невтішними відгуками та неприємними новинами. По можливості будьте добрішими.

Водолій — Дев’ятка жезлів

Друга назва карти — "Владика великої сили". Це карта-попередження, що Ви можете зіткнутися з якоюсь старою проблемою, але сила буде на Вашому боці, і Ви впораєтеся.

Риби — перевернута Королева жезлів

Під кінець тижня Ви можете бути схильні до імпульсних непродуманих вчинків та конфліктів. У відносинах можуть виявитися ревнощі й марнославство. Бережіть своїх близьких, щоб не посваритися на рівному місці.