Час ейфорії та досягнень: три знаки з найкращими гороскопами на сезон Терезів

Читати російською
Автор

Для цих знаків Зодіаку настав вдалий час

22 вересня настав сезон Терезів, який триватиме до 22 жовтня 2024 року. Оскільки Терезами керує Венера, цей період наповнений темами справедливості, рівності та чесності.

У цей час можна активно використовувати свої сильні сторони — краса, розум чи соціальна проникливість. Як стверджують астрологи, у цей період будуть особливо щасливими три знаки Зодіаку.

Овен

Цей знак відчує приплив удачі, долаючи внутрішні обмеження. Період до 22 жовтня 2024 стане ідеальним часом для сміливих рішень і дій, які відкриють нові горизонти. Довіряючи собі, Овни зможуть здивувати власними успіхами та впоратися з будь-якими викликами.

Лев

Цей знак, немов дитина з довгоочікуваною іграшкою, відчує радість та ейфорію від своїх досягнень. Однак важливо зберігати баланс та контролювати імпульси. Леви, усвідомивши свої справжні бажання у коханні, зможуть звільнитися від обмежень та діяти без огляду на суспільні очікування.

Терези

Нарешті можуть насолоджуватися своїм місяцем, не стикаючись з астрологічними перешкодами. Цей період стане для них часом удачі та самосвідомості. Терези зможуть не лише залучити справжніх друзів, а й реалізувати свої ідеї, що призведе до важливих здобутків. Використовуйте цей сприятливий період, щоб розкрити свої таланти та слідувати за своїм серцем.

Раніше "Телеграф" розповідав, якому знаку принесе щастя та добробут жовтень 2024 року.