З Днем донечки! Зворушливі листівки до свята та вітання у прозі

Читать на русском
Автор
783
День доньки 2024 — милі картинки та привітання
День доньки 2024 — милі картинки та привітання. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Це ще один привід нагадати донькам про свою любов

Українці у вересні відзначають кілька важливих свят та пам’ятних дат. Але варто знати, що сьогодні, 22 вересня, у світі відзначають Міжнародний день доньок. Нехай він і не затверджений на державному рівні, зате несе в собі особливий і добрий зміст.

Це свято виникло в Індії з метою підвищення поінформованості про важливість дівчаток у сім’ї та суспільстві. Його заснували для боротьби з гендерною нерівністю, яка тривалий час існувала в індійському суспільстві. Значущість цього свята полягає в тому, щоб змінити ставлення до дівчаток, підкреслити їхню цінність і права, а також підтримувати їхній розвиток та досягнення.

Це ще одна додаткова можливість висловити свою любов і гордість за успіхи доньок. "Телеграф" із цього приводу підготував добірку зворушливих листівок та привітань у прозі.

День доньки
З Днем доньки 2024

Люба моя дівчинко! Вітаю тебе зі святом і хочу сказати, як сильно я тебе люблю! Ти — сонце в моєму житті! Знай, що ти — найкраща, незамінна, рідна. Будь щаслива!

Як привітати з Днем доньки
Листівки до Дня доньки

Мила моя доню! Нехай твоє життя буде наповнене добром, нехай друзі будуть надійними, нехай все що потрібно, здійсниться вчасно! Бажаю тобі, моя рідна, безмежної любові в кожному моменті, чистих помислів, цікавих ідей, успіхів у будь-яких починаннях!

Вітання до Дня доньки
Вітання у листівках до Дня доньки

Вітаю тебе з Днем дочки! Ти моє янголятко і мій скарб. Я хочу, щоб у тебе було чудове життя, повне пригод і радості, люблячих друзів і пам'ятних спогадів. Я дуже тебе люблю і мрію про твоє безмежне щастя.

З Днем доньки - картинки та побажання у прозі
Милі картинки та побажання до Дня доньки

Доню, вітаю тебе зі святом! Ти мій промінчик світла, моя гордість і моє сонечко. Я бажаю тобі, щоб у житті ти не знала труднощів і проблем. Нехай у тебе все складеться так, як ти задумала!

"Телеграф" писав раніше, що сьогодні, 22 вересня, відзначається День осіннього рівнодення. Дізнайтеся, як це свято правильно загадувати бажання.