День осіннього рівнодення 2024: як правильно загадати бажання, щоб воно здійснилося

Читати російською
Автор
Новина оновлена 21 вересня 2024, 20:57

Цього дня варто підбити підсумки і позбутися всього "зайвого"

У неділю, 22 вересня, настане день осіннього рівнодення — момент, коли день і ніч триватимуть однаково, символізуючи баланс та гармонію. З давніх-давен цей день вважався магічним.

"Телеграф" нагадав, чим особливий цей день і як правильно цього дня загадати бажання, щоб воно здійснилося. Є кілька правил.

Як правильно загадати бажання у День осіннього рівнодення

У цей день, коли сили природи перебувають у рівновазі, відкриваються енергетичні потоки, тому потрібно концентруватися на своїх головних цілях та бажаннях. Щобільше, у День осіннього рівнодення потрібно підбити підсумки, відпустити минуле і все "зайве". Для багатьох культур осіннє рівнодення мало сакральне значення: цей час збирання врожаю, підбиття підсумків та подяки за плоди зусиль. Цей день навчає нас балансу — між минулим та майбутнім, діями та відпочинком, розумом та серцем.

  • Знайдіть місце для усамітнення. Знайдіть спокійне місце на природі чи в будинку, де вас ніщо не відволікатиме. Цей день символізує баланс, тож важливо відчути гармонію навколо.
  • Очистьте свідомість. Заплющте очі, глибоко вдихніть і постарайтеся відпустити всі зайві думки. Концентруйтеся на момент "тут і зараз".
  • Сформулюйте бажання чітко. Ваше бажання має бути ясним та конкретним. Уникайте невизначеності — важливо точно знати, чого ви хочете досягти.
  • Уявіть результат. Уявіть, що ваше бажання збулося. Відчуйте емоції, які це приносить, та збережіть цей образ у голові.
  • Символічний ритуал. Для посилення ефекту можна виконати невеликий ритуал: запалити свічку, написати бажання на аркуші паперу та сховати його в якесь місце або кинути у воду, довіривши стихіям.
  • Відпустіть бажання. Після того, як ви загадали бажання, не варто зациклюватися на ньому. Відпустіть його з вірою в те, що всесвіт почув вас і сам приведе до виконання.

Раніше "Телеграф" публікував календар важливих подій та вихідних у вересні 2024 року. Також ми ділилися календарем церковних свят на вересень 2024 року.