Таропрогноз на 21 вересня 2024 року: виберіть карту і дізнайтесь, що на вас чекає в суботу

Читати російською
Автор

Карти попереджають про напружений день

Субота, 21 вересня, для когось виявиться непростим днем. Можливі фінансові втрати або просто накотить поганий настрій. Потрібно постаратися тримати себе в руках, відмовитись від важливих справ та відпочити. Хоча деяким у цей день пощастить саме у робочих питаннях, тож їм варто виявити працьовитість.

Про це попереджають карти Таро, які випали у розкладі на двадцять перший вересня. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

telegraf.com.ua

Тепер дізнайтеся, яка це була карта:

Зліва направо — Лицар пентаклей, Четвірка кубків, перевернутий Туз пентаклей /telegraf.com.ua

Лицар пентаклей

Карта каже, що 21 вересня Ви зможете виявити свою професійну хватку. Завдяки працьовитості та наполегливості Ви зможете просунутися на шляху до досягнення поставленої мети, особливо в робочих питаннях.

Четвірка кубків

Ця карта каже, що Ви будете дещо відхилені від світу та благ, які він пропонує. 21 вересня може накотити туга, — трошки можна посумувати, але не пропустіть, замкнувшись у собі, блага та можливості, які Вам пропонує всесвіт.

Перевернутий Туз пентаклей

Це карта багатства, успіху у справах та матеріального щастя, однак у перевернутому положенні вона вказує ще й на те, що все це може бути втрачено. Краще утримайтеся у суботу від справ, пов’язаних із грошима та бізнесом, — високий ризик їх втратити чи витратити на зло.

Раніше "Телеграф" розповідав, які два знаки стануть багатшими до кінця вересня.