У Скорпіонів налагодиться життя, а у Водоліїв виникнуть проблеми: гороскоп Таро на 21 вересня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, на що чекати 21 вересня
Гороскоп Таро, на що чекати 21 вересня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Дізнайтесь, яким буде для вас цей день

У суботу, 21 вересня, представникам деяких знаків Зодіаку доведеться уникати конфліктів і бути готовими до труднощів та несправедливих ситуацій. Деяким цей день принесе успіх у матеріальних справах за умови уважного планування та самовдосконалення.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа". Пропонуємо дізнатись, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен – перевернута Справедливість

Успіх буде грати проти Вас, і в суботу Ви можете зіткнутися з несправедливістю щодо себе. Про всяк випадок постарайтеся не провокувати конфлікти та суперечки, — результат може бути не на Вашу користь.

Тілець — перевернутий Король пентаклей

У цьому положенні карта говорить, що Ви можете проявити безчестя, скупість або грубість, будете схильні до підлих вчинків та пожадливості. Не навантажуйте себе роботою цього дня, присвятіть час відпочинку та хобі.

Близнюки — Четвірка пентаклей

Друга назва карти Владика земної влади. Вона вказує, що 21 вересня Ви зможете наблизитися до матеріального щастя та стабільності, якщо ретельно продумуватимете кожен крок.

Рак — Лицар мечів

Ця карта попереджає про несподівані, раптові події та можливо про конфлікт. В той самий час, якщо ви будете готові, діяти рішуче, холоднокровно, і не ігноруватимете поради оточення, Ви обов’язково просунетеся у своїх планах цього тижня.

Лев — Паж мечів

Зважаючи на все, Вам буде складно знаходити спільну мову з людьми і, можливо, Ви почуєте критику з боку оточення чи начальства, через яку може виникнути конфлікт. Не загострюйте ситуацію та прислухайтеся до критики, це буде Вам корисно.

Діва — Вісімка пентаклей

Це карта самопізнання та саморозвитку. Якщо діяти правильно, у майбутньому старання окупляться матеріальними благами. Ви будете "в ресурсі" плідно працювати над собою, можете познайомитися з потрібними людьми або, можливо, навіть відкриєте нову справу. Зараз саме час докласти зусиль, у майбутньому вони обов’язково дадуть відчутний результат.

Терези — перевернутий Король жезлів

Ви впевнено йдете до своєї мети, але при цьому не надто замислюєтеся про почуття оточення, що може обернутися для Вас конфліктами, невтішними відгуками та неприємними новинами. По можливості будьте добрішими.

Скорпіон — Туз жезлів

Це карта зародження чогось, — почуттів, нової справи, ідеї, задуму, мети чи якоїсь події. Також найближчим часом Вам може пощастити і з'являться якісь гроші. Нині чудовий час для прояву ініціативи.

Стрілець — перевернутий Туз мечів

У своєму звичайному положенні карта пророкує тріумф і перемогу, але в перевернутому вигляді її сенс змінюється на зворотний, меч з переможного стає пронизливим. Вона попереджає, що Вас можуть підстерігати проблеми на роботі чи із законом, несправедливі звинувачення, розставання з кимось, розрив тривалих стосунків. Також картка може вказувати на наявність проблем зі здоров’ям.

Козоріг — перевернуті Закохані

У суботу Ваші емоції можуть стати сильнішими за розум, через що є загроза прийняття неправильних рішень. Також можуть дати знати про себе якісь хвороби.

Водолій — перевернута Верховна жриця

У Вас можуть раптово спливти якісь проблеми, при цьому розум буде затьмарений, що тільки посилить ситуацію. Постарайтеся найближчу добу менше проявляти емоції і не робити необдуманих вчинків.

Риби — перевернута П’ятірка кубків

У перевернутому вигляді ця карта несе нові надії. Все налагодиться, і до Вас повернеться втрачена впевненість у собі. Також може з’явитися хтось із минулого, але повернення це буде позитивним.